A nem várt napján enyhe barnázás, mire utal? Nem nagyon merek reménykedni, mert a höm vissza esett 2-tizedet, szerintetek mitöl lehet?
Sajnos nekem nemvárt nepján egész nap volt barnázásom,másnap meg pufff!Megjött!:(Épp a múlt hónapban.
Attól még Neked lehet,hogy nem mensit jelent,de azért ne éld bele a babába most magad:(Sajnos én is produkáltam mindennféle tüneteket,főleg a mellfájdalamta,de szerintem az PMS tünet volt.
Viszont most meg semmi mellfájdalmam nincs pé-től,és 10-e körül nem várom.
Sok siket!
Talán tesztelj egyet.
Első vagyok:
Figyi!Ha majd nem jön meg akkor,vűrj még 3-5 napot,és ha addig sem jön meg--pedig nemszokott késni--akkor tesztelj.
Arra az egy tizedes hőre Te ne adj!Holnap sajnos le is eshet:(Ne nézd ennyire a tüneteidet,mert úgy veszem észre nagyon rágörcsötél...
Kicsit engedd el magad,csináld a dolgod,terjed a fogyelmed.Így hamarabb is fog telni az idő.Ha van baba,akkor az ott lesz még jó sokáig--remélejük--,de ha nincs,akkor is kár idegeskedni,mert akkor a következő hónapban sikerülni fog.
Hidd el:Nem érdemes rágódni,hogy most sikerült-e vagy nem!Ha van baba,akkor azért,ha mg nincs,akkormeg úgyis lesz!
Ha nem jön meg rendesen,várj pár napot tesztelj!
Én deukkolok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!