Ha késik a menstruációm, az egyenlő azzal, hogy később volt a peteérésem is? Vagy ez lehet független is egymástól?
Figyelt kérdés
5 napja késik. 1-3 napot belekalkuláltam,mert erre már volt példa. De 5 nap még nem.
Aznap, amikor meg kellett volna jönnie, fehéres,testápolószerű folyás és mellbimbó érzékenységem volt, ezek 1 napig. Ennek elmúlásával pedig menszi görcsök kezdődtek, tehát ez a görcsölgetés lassan 4 napja tart...
2014. dec. 28. 20:27
1/5 anonim válasza:
A terhességet ezek szerint kizártuk?
2/5 anonim válasza:
Teherbeesés kategóriába írtál, tehát te is tudod a választ!
3/5 A kérdező kommentje:
Azért írtam ide, mert a példakérdésem amit a googleba irtam, egy olyan kérdést hozott ki, ami ebben a kategóriában van.
Nem zártam ki a terhességet, de tegnap, azaz a nemvár utáni 4.napon teszteltem, az negativ. Ezért gondolok arra,hogy akkor a peteéréssel lehetett valami eltolódás.
2014. dec. 28. 20:46
4/5 anonim válasza:
Lehet terhes vagy. Csinálj egy tesztet
5/5 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam, tegnap csináltam tesztet.
2014. dec. 28. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!