Kedves kismamak! Mutatnatok egy ket terhes gorbet?
Figyelt kérdés
Eleg cikk-cakkos az enyem jo lenne latni egy parat aki babas lett!
Koszonom
2014. dec. 27. 09:13
12/14 anonim válasza:
Nekem progeszteron-hiányra hajaz.
Alig megy alaphő fölé.
13/14 anonim válasza:
Jol merted a hodet. Reggel ugyan abban az idoben ebredes utan rogton, mozgas nelkul, 5 percig. Eleg magas az alaphod. Fura. Ez az elso honap, hogy mered vagy van osszehasonlitasi alapod? Ha 3honapig mered akkor mar ossze tudod oket hasonlitani. Beteg nem voltal? Ovud szerintem megvolt, de a babaval kapcsolatban annyira nem ertek hozza. Bocsi.
14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat:)
Ez az elozo honap gorbem
Ez a masodik honap amit merek..es persze nem mindig azonos idoben es sokszor fel is kelek ejszaka.
A progeszteron szint jo nemreg vettek vert volt cisztam ami szepen eltunt emiatt ellenoriztek mindent!
2014. dec. 27. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!