Elsőre nem sikerült, szeretnék teákkal próbálkozni, mennyit kell inni naponta belőle? A cickafark és palástfű teát szeretném inni. Segíteni fog?
Figyelt kérdés
A palástfű teáról azt olvastam, hogy naponta elég 1-2 pohárral inni, de a cickafarkról nem találok semmit.
Légyszi írjon aki tudja. Előre is köszi.
2008. aug. 18. 13:52
1/4 anonim válasza:
Szia!Itt olvastam ezekről a teákról.A cickafarkfű teát a ciklus első felében ittam,az első öt napban a mensi miatt nem,de utána a 14. naig naponta kétszer ittam egy bögrével. Nem filtereset, hanem zacskósat vettem,le kell forrázni 1-2 teáskanálnyit és kb. 10 percig állni hagyni. Utána ittam a palástfű teát, szintén naponta kétszer. Ezt csak kb. 5 percig kell állni hagyni és nem szabad a készítése közben fém eszközöket használni, én műanyag szűrővel szűrtem le. Egyiknek sincs rossz íze, inkább szinte vízízűek. Most próbáltam először és nagyon meglepődtem,mert ma reggel pozitívat teszteltem.Én se gondoltam,h ennyire hatékony.Szerintem próbáld ki nyugodtan. A cickafark beállítja a ciklust, a palástfű erősíti a méhet és segíti a beágyazódást. Ha a neten beírod a keresőbe, olvass utána, mindenhol jókat írnak,de már nem tudom pontosan,melyik oldalakon.
2/4 anonim válasza:
Szia!én is olvastam már róla de nem tudtam,hogy ennyire hatásos!én is most szereném elkezdeni!olvastam már róluk csak nem tudom,hogy hol!de nem is drágák!
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én csak cickafark teát ittam egy darabig, de a jelekből azt szűrtem, le, h hatott, ugynais a pémet előrébb hozta, ugynais 39 napos ciklusom volt. ebben a hónapban a 16. nap körül volt pém.
4/4 anonim válasza:
Szia,
itt pontosan leírják.
www.fogamzas.mlap.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!