Ez a teszt negativ vagy halvány pozitiv?
2014. dec. 26. 20:16
12/34 anonim válasza:
Látom a csíkot,de nekem fura,hogy olyan szürkés se színű.
Mikor nekem lett valóban pozi az mindig egyértelmű rózsaszín csík volt!
13/34 A kérdező kommentje:
Lehet akkor rossz a teszt?:(
Várok 1-2 napot és újra tesztelek
2014. dec. 27. 07:58
15/34 anonim válasza:
Sajnos ez negatív szerintem,száradási csíknak tűnik.Én is többször beleéltem magam már ilyenbe :(
16/34 A kérdező kommentje:
Lehet, mert mar alig látszik:(
Marha jó ez a teszt! Ilyen erős száradási csíkot?
Azért még van remény csak most várok a mensi napjáig!
2014. dec. 27. 21:11
17/34 anonim válasza:
Én nem látom erősnek sem. A pozitiv csík mindig rózsaszín..még ha halványabb is
18/34 anonim válasza:
19/34 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm a képeket igazad van de azért gondoltam erre mert még csak a 9. Dpo volt és a harmadik fotón látszik igazán milyen is volt élőben!
Volt már pár szellemcsíkos vagy száradasi csíkos tesztem de ez tényleg nagyon erősnek tünt!
Várok én is és majd meglátjuk
2014. dec. 27. 22:01
20/34 anonim válasza:
Kb. nekem is így néz ki a tesztem, talán kicsit rózsaszínes, de nagyon-nagyon halványan.Nekem 31,-én nem kellene megjönnie.Kíváncsi vagyok melyikőnknél mit jelent majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!