Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A menstruációm január 31. -én...

A menstruációm január 31. -én elmúlt. Rákövetkező héten teherbe eshetek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 11:31
 1/10 anonim ***** válasza:
A menstruáció első napjától számítva a kb.12-20.nap között.
2010. febr. 3. 11:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem?
2010. febr. 3. 12:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet így kijelenteni, hogy nem eshetsz teherbe, van rá esély, ha minimális is, de van.
2010. febr. 3. 12:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Persze bármikor csak akkor nagyobb az esély.De 7 vége felé.Nem tudom mikor volt a menszid első napja számold ki.Az első vagyok.
2010. febr. 3. 12:34
 5/10 anonim ***** válasza:
ennek valóban kicsi az esélye, de én ennek ellent mondok, mert mindkét gyermekem így fogant. Mindkét esetben akkor voltunk együtt, amikor még kicsi meg is volt a menszim, és terhes lettem. Ez 100%, kizárásos alapon, ugyanis a honapban többet nem is voltunk együtt!
2010. febr. 3. 12:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Az első vagyok direkt írtam hogy bármikor csak akkor nagyobb az esélye én is ekkor lettem terhes 2szer is,mivel akkor van peteérés.van akinek más persze vannak kivételek mint mindenben.
2010. febr. 3. 12:59
 7/10 anonim ***** válasza:

28 napos ciklusnál a tüszőrepedés a ciklus 14. napja körül van. Ha a ciklus 8. napján szeretkeztek, akkor már van esély teherbe esni, ugyanis a híivarsejtek több napig, akár egy hétig is életképesek.

Egy kis statisztika a fogamzás esélyéről a tüszőrepedés napján és az azt megelőző napokban:

Tüszőrepedés napján 33%

egy nappal előtte 31%

két nappal előtte 27%

3 nappal előtte 14%

4 nappal előtte 16%

5 nappal előtte 10%

Pár szó a peteérésről: a peteérés egy folyamat, ami a menszesz első napján kezdődik, és egészen a tüszőrepedésig tart, amikor az érett pete robbanásszerűen kiszabadul a tüszőből.

2010. febr. 3. 14:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem a barátnőm mindhárom gyermekével közvetlenül mensi után lett terhes. Ritka, de lehetséges.
2010. febr. 3. 14:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Az első vagyok .14:24 te tudtad leírni a legjobban!Ügyi vagy!:)
2010. febr. 3. 14:57
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Még annyi érdekelne, hogyha nem 28 napos a ciklus, akkor is a 14. napon van a tüszőrepedés?

2010. febr. 3. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!