A menstruációm január 31. -én elmúlt. Rákövetkező héten teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 11:31
1/10 anonim válasza:
A menstruáció első napjától számítva a kb.12-20.nap között.
2/10 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem?
2010. febr. 3. 12:29
3/10 anonim válasza:
Ezt nem lehet így kijelenteni, hogy nem eshetsz teherbe, van rá esély, ha minimális is, de van.
4/10 anonim válasza:
Persze bármikor csak akkor nagyobb az esély.De 7 vége felé.Nem tudom mikor volt a menszid első napja számold ki.Az első vagyok.
5/10 anonim válasza:
ennek valóban kicsi az esélye, de én ennek ellent mondok, mert mindkét gyermekem így fogant. Mindkét esetben akkor voltunk együtt, amikor még kicsi meg is volt a menszim, és terhes lettem. Ez 100%, kizárásos alapon, ugyanis a honapban többet nem is voltunk együtt!
6/10 anonim válasza:
Az első vagyok direkt írtam hogy bármikor csak akkor nagyobb az esélye én is ekkor lettem terhes 2szer is,mivel akkor van peteérés.van akinek más persze vannak kivételek mint mindenben.
7/10 anonim válasza:
28 napos ciklusnál a tüszőrepedés a ciklus 14. napja körül van. Ha a ciklus 8. napján szeretkeztek, akkor már van esély teherbe esni, ugyanis a híivarsejtek több napig, akár egy hétig is életképesek.
Egy kis statisztika a fogamzás esélyéről a tüszőrepedés napján és az azt megelőző napokban:
Tüszőrepedés napján 33%
egy nappal előtte 31%
két nappal előtte 27%
3 nappal előtte 14%
4 nappal előtte 16%
5 nappal előtte 10%
Pár szó a peteérésről: a peteérés egy folyamat, ami a menszesz első napján kezdődik, és egészen a tüszőrepedésig tart, amikor az érett pete robbanásszerűen kiszabadul a tüszőből.
8/10 anonim válasza:
Nekem a barátnőm mindhárom gyermekével közvetlenül mensi után lett terhes. Ritka, de lehetséges.
9/10 anonim válasza:
Az első vagyok .14:24 te tudtad leírni a legjobban!Ügyi vagy!:)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Még annyi érdekelne, hogyha nem 28 napos a ciklus, akkor is a 14. napon van a tüszőrepedés?
2010. febr. 3. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!