Ovutesztet és terhességi tesztet szeretnék rendelni a netről!? Hogyan tegyem és miket rendeljek, hogy jók legyenek?
Melyik teszteket, kell-e külön mikroszkóp az ovuhoz?
Vagy egyáltalán hogy is kezdjek a rendéshez, mit vegyek?
nagyobb kiszerélés kellene
Szia!
A vaterán tudsz rendeli,de előtte regisztrálnod kell magad.
Ott beütöd a keresőbe,hogy ovulációs teszt,és kidob egy rahedlit.Van egy nagyon rendes srác,tőle érdemes venni,az eladásaiból látszik,hogy profi.Árul terhességi teszt is,10-es érzékenységűt.
Te választhatsz arányt,hogy miből mennyit szeretnél.
Utalsz és 2 nap múlva kb a kezedben van.
Én a Vaterán vettem "Te döntöd el-" csomagot. Ez azt jelenti, hogy én döntöttem el, hogy 50 db teszt közül mennyi legyen ocuteszt és mennyi terhességi teszt, valamint milyen érzékenységű. 10 db 10-es érzékenységű terhestesztet rendeltem végül, és 40 db ovutesztet. Postaköltséggel együtt is kevesebbekerült 5000 Ft-nál, és két napon belül a kezemben fogtam.
regisztrált a Vaterán, aztán írd be a keresőjébe, hogy "ovulációs teszt". Iszonyú sok találat fog kijönni. Én tőle rendeltem: [link]
Mikroszkópot nem rendeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!