Tapasztaltabb túl korán tesztelők, vetnétek erre egy pillantást?
Figyelt kérdés
23. nap reggeli teszt, 27-28 napos ciklus mellett. Bizonytalan vagyok, élőben mintha látszana valami.
Tudom, hogy nem tudja senki megmondani a tutit, csak beszélgetnék róla, mert izgulok, és várom.
2014. dec. 21. 21:07
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Idővel kiderül, várok, várok, bár már megőrülök tőle, olyan kíváncsi vagyok :) Megírom majd, mi lett a vége, hogy ha másnak is lesz ilyen tesztje, tudja, hogy kb. mire számíthat :) Remélem, hogy van remény. :) Kedves utolsó, drukkolok, hogy ott legyen a babóca! :)
2014. dec. 22. 13:27
12/12 anonim válasza:
Kedves kérdező köszönöm szépen 3-picurkám van! Én is azt kívánom neked hogy neked is ott legyen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!