Ha csak esedékes mensi előtt 2 nappal kezdett el fájni a mellem, de nagyon akkor lehet, hogy most sikerült?
Figyelt kérdés
Eddig mindig ovu utáni napon kezdett el fájni a mellem,de most tegnap óta majd megőrülök annyira fáj.Mensimet 22 és 24 között nem várom.2014. dec. 21. 11:05
1/4 anonim válasza:
Ennyiből senki meg nem mondja. A tünetekből kinél mi és hogy jelentkezik, az teljesen egyéni.
2/4 anonim válasza:
Igy is siman lehet mensi tunet. Nekem is ket hetig szokott fajni a mellem. Most viszont csak megduzzadt es nem faj es nem feszul. Bar a mellbimbom nagyon furan faj. Mar erre is lehetne mondani, hogy terhes tunet, de en tuti nem vagyok meg terhes, mert meg rendesen vedekezunk. Szoval akar hogy masmilyen a tunet ez attol meg lehet mensis tunet is. De remelem nalad nem az. Sok sikert.
3/4 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem lehet ilyesmire alapozni csak olyan furán és nem úgy és nem pé óta fáj.Na mindegy majd ha nem jön meg holnap akkor tesztelek olyan szerda körül :)
2014. dec. 21. 14:20
4/4 anonim válasza:
Passz szerintem igy tippelni sem lehet max csak ha mar kesik legalabb 3.4. Napot a mensttuaciod.
nekem is ovu utan faj a mellem teljesen addig mig meg nem jon, ehez kepest ebbe a honapba elmardt a mell erzekenysege. Keddre kell megjonnie, ha nem en is csak akkor tesztelek, ilyen lici apro dolgokbol nem lehet terhessegre gondolni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!