Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már több mint egy hete görcsöl...

Már több mint egy hete görcsölök terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Évek óta 21napos a ciklusom most itt vagyok a 27. Napon és még nem jött meg

Már több mint egy hete görcsölök

Megjön érzésem van réggen nem volt ilyen csak hoop és elkeztem vérezni

Szedtem ebbe a honapban vita caps méhpempőt is

2014. dec. 21. 07:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Feltételezem, hogy ez a kérdés kitaláció, mert ha eddig nem csináltál tesztet, nem mentél orvoshoz sem és ide írogatod a tüneteidet naponta, az vagy kamu, vagy értelme nincs a kérdésnek innentől.
2014. dec. 22. 14:10
 12/15 A kérdező kommentje:
2014. dec. 23. 11:33
 13/15 anonim válasza:

Pozitív.

Gratulálok!!

2014. dec. 23. 11:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért baj az ha nem akar rögtön tesztelni az első tünetre? Mindenki mást meg azért csesztek le mert hamar tesztet. Én se fogok rögtön tesztelni ha kimarad egy napot, egy két napot bármitől késhet. Gratulálok kismama :-)
2014. dec. 24. 07:21
 15/15 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm..

azért nem akartam tesztelni mert azt hittem hogy beállt a ciklusom a méhpempőtöl és ezért de már nem bánom hogy megcsináltam :))

2014. dec. 24. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!