Meforal gyógyszer kinek segített a pcos-on? Babát szeretnénk!
Szia!
Nekem pokoli hasmenésem volt tőle. (163 cm magas és 47kg -jelenleg.) 2x1-et szedek az 500-asból. Az első napokban felet, majd pár nap múlva háromnegyedet ettem. 5-6 nap után álltam rá a doki által előírt adagra. Sajnos így is fogytam közel két kilót, pedig nagy küzdés árán sikerült magamra szednem pár kilót. Igyekszem mindig evés közben bevenni. Hajlamos vagyok rendszertelenül enni, ha keveset eszem akkor néha még most is megy tőle a hasam.
A Meforal dobozán ez áll: metformin-hidroklorid.
Nekem egyébként segített, egy hónap szedés után eltűntek a ciszták, és ebben a hónapban minden egyéb segédgyógyszer nélkül megjött.
Igen, mi is babát szeretnénk. Sokkolt a pco híre, mert semmilyen klasszikus tünetem nincs. A dokim ugyan rendes, de kissé fásult, nem igazán válaszolt a kérdésemre, hogy a Meforal segített ilyen gyorsan, vagy nem olyan súlyos a helyzet. Jövő héten kell megint pé- uh-ra mennem, izgulok.
Neked csináltak petevezeték átjárhatóságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!