Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meforal gyógyszer kinek...

Meforal gyógyszer kinek segített a pcos-on? Babát szeretnénk!

Figyelt kérdés
Okozott valami problémát valakinek mikor elkezdte szedni?Mennyi idő múlva hatott?Miben másabb a meforal mint a metformin?
2010. febr. 2. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem pokoli hasmenésem volt tőle. (163 cm magas és 47kg -jelenleg.) 2x1-et szedek az 500-asból. Az első napokban felet, majd pár nap múlva háromnegyedet ettem. 5-6 nap után álltam rá a doki által előírt adagra. Sajnos így is fogytam közel két kilót, pedig nagy küzdés árán sikerült magamra szednem pár kilót. Igyekszem mindig evés közben bevenni. Hajlamos vagyok rendszertelenül enni, ha keveset eszem akkor néha még most is megy tőle a hasam.

A Meforal dobozán ez áll: metformin-hidroklorid.

Nekem egyébként segített, egy hónap szedés után eltűntek a ciszták, és ebben a hónapban minden egyéb segédgyógyszer nélkül megjött.

2010. febr. 2. 16:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Még annyit, nemcsak eltűntek a ciszták, hanem volt pé-m is. Azt sajnos nem tudom, hogy a Meforal mellett alkalmazott Gonal-f injekciós segített-e vagy e nélkül is lett volna. Sajnos egyéb eredmény nincs :( de én ezeket is nagy örömmel vettem a decemberi pco diagnózis után.
2010. febr. 2. 16:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a vélaszt.Én 850mg-ot kaptam,de esténként lehet egy hétig felet szednem,1hét múlva 2*felet.Utána lehet 2* 1-et.ma vettem be az elsőt remélem nem lesz bajom.Te is babát szeretnél??Mi már egy éve próbálkozunk de nem jött eddig,remélem ez majd segít.
2010. febr. 2. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, mi is babát szeretnénk. Sokkolt a pco híre, mert semmilyen klasszikus tünetem nincs. A dokim ugyan rendes, de kissé fásult, nem igazán válaszolt a kérdésemre, hogy a Meforal segített ilyen gyorsan, vagy nem olyan súlyos a helyzet. Jövő héten kell megint pé- uh-ra mennem, izgulok.

Neked csináltak petevezeték átjárhatóságot?

2010. febr. 2. 16:12
 5/6 A kérdező kommentje:
még nem csináltak átjárhatóságit,cukorterhelésem volt,uh,pajzsmirigy vizsgálat.Debrecenbe járok a MensMentisbe.te magán orvoshoz jársz?
2010. febr. 2. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:
metfogamma 850-et szedek, ezek a gyógyszerek mind ua-zok,met-tel kezdődnek csak más cégek gyártják. nekem a 2.hónap met után a hüvelyi uh-n már látszott a változás,válnak szét a ciszták:) sajnos baba még nincs.
2010. febr. 3. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!