Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Closty - ovuláció teszt?

Closty - ovuláció teszt?

Figyelt kérdés
Ez az első Closty-s hónapom,a 3. cn.-tól szedem,tegnap voltam az 5. cn.-on,és kíváncsiságból ellőttem egy ovulációs tesztet,amin halványan, de láthatóan már ott volt a 2. csík.Lehetséges hogy ennyire előre hozza majd az ovulációmat?28 naposak a ciklusaim,és 16. napon szokott lenni az ovulációm(mikor szokott lenni),a 12. napon szokott olyan lenni mint tegnap volt!Hétfőn megyek ultrahangra,lehet addigra meg is reped???Nálatok mennyire hozta előrébb az ovulációt?Előre is köszönöm

2014. dec. 16. 09:34
 1/7 A kérdező kommentje:
Senki??? :-(
2014. dec. 16. 13:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is volt már hasonló. Fel is tettem akkor egy kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Nem volt peteérésem. Azóta sincs, a doki még clostilbegyt-tel sem tudta visszahozni a peteérésem, azóta sem estem sajnos teherbe :(

Sok sikert! Esetleg, ha szeretnél beszélgetni, írj privátot!

2014. dec. 16. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Nekem nem hozta előrébb az ovut, de nekem úgy rémlik, a gyógyszer hormontartalma megzavarhatja lh-tesztet

Viszont hadd jegyezzem meg, hogy piros pont a dokidnak uh-s követésért. Sajna a legtöbb doki nem veszi a fáradságot rá, csak felírja aaclosty-t aztán kalap-kabát :(

És hogy írjak pozitívumot is: nekem az első clostys hónapban megfogant a kislányom, akire 8 hónapot vártunk :)

2014. dec. 17. 08:07
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :-) Tegnap is néztem ovutesztet,és ugyan olyan volt mint előtte nap,nem erősödött,nem halványult,ebből gondolom én is hogy talán nem hozza "ennyire" előrébb az ovulációmat, csak mutathatja a teszt hogy valami változás van.Addig is nézegetem,veszteni nem fogok vele! :-)

Kedves utolsó!Neked hogyan kellett szedni a Closty-t?Milyen dózisba?Nagyon biztató amit írtál,remélem nálunk is sikeres lesz ez a hónap.Kis tesót szeretnénk a 4 éves kisfiam mellé. :-)

2014. dec. 17. 08:52
 5/7 anonim ***** válasza:

#3-as válaszoló vagyok

A ciklus második napjától 2x1-et szedtem 5 napon keresztül.

Az alapbetegsegem autoimmun pajzsmirigy alulműködés és enyhe PCOS-m van/volt. Nekem volt spontán peteérésem, csak változó hosszúságú volt a ciklusom. Elvileg a hormonpanelom is rendben volt addigra, mire a clostyra sor került, a pm-et endokrinológus kezelte ill. kezeli a mai napig

2014. dec. 18. 16:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja és én is kistesó miatt kerültem meddőségi szakemberhez akkor.

Most már van egy 8 éves nagyfiam és egy majdnem 2 éves picilányom :)

Sok sikert neked is!

Ha van kedved, írd majd meg, sikerrel jártatok-e? :)

2014. dec. 18. 16:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia nekem is a 15-16.-ik ciklusnapon volt az ovum mióta szedem 12. napon van. Mivel a closty nem hormon ezért a tesztet nem befolyásolhatja.

Timi

2014. dec. 18. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!