Closty - ovuláció teszt?
Szia!
Nekem is volt már hasonló. Fel is tettem akkor egy kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Nem volt peteérésem. Azóta sincs, a doki még clostilbegyt-tel sem tudta visszahozni a peteérésem, azóta sem estem sajnos teherbe :(
Sok sikert! Esetleg, ha szeretnél beszélgetni, írj privátot!
Nekem nem hozta előrébb az ovut, de nekem úgy rémlik, a gyógyszer hormontartalma megzavarhatja lh-tesztet
Viszont hadd jegyezzem meg, hogy piros pont a dokidnak uh-s követésért. Sajna a legtöbb doki nem veszi a fáradságot rá, csak felírja aaclosty-t aztán kalap-kabát :(
És hogy írjak pozitívumot is: nekem az első clostys hónapban megfogant a kislányom, akire 8 hónapot vártunk :)
Köszönöm szépen a válaszokat! :-) Tegnap is néztem ovutesztet,és ugyan olyan volt mint előtte nap,nem erősödött,nem halványult,ebből gondolom én is hogy talán nem hozza "ennyire" előrébb az ovulációmat, csak mutathatja a teszt hogy valami változás van.Addig is nézegetem,veszteni nem fogok vele! :-)
Kedves utolsó!Neked hogyan kellett szedni a Closty-t?Milyen dózisba?Nagyon biztató amit írtál,remélem nálunk is sikeres lesz ez a hónap.Kis tesót szeretnénk a 4 éves kisfiam mellé. :-)
#3-as válaszoló vagyok
A ciklus második napjától 2x1-et szedtem 5 napon keresztül.
Az alapbetegsegem autoimmun pajzsmirigy alulműködés és enyhe PCOS-m van/volt. Nekem volt spontán peteérésem, csak változó hosszúságú volt a ciklusom. Elvileg a hormonpanelom is rendben volt addigra, mire a clostyra sor került, a pm-et endokrinológus kezelte ill. kezeli a mai napig
Ja és én is kistesó miatt kerültem meddőségi szakemberhez akkor.
Most már van egy 8 éves nagyfiam és egy majdnem 2 éves picilányom :)
Sok sikert neked is!
Ha van kedved, írd majd meg, sikerrel jártatok-e? :)
Szia nekem is a 15-16.-ik ciklusnapon volt az ovum mióta szedem 12. napon van. Mivel a closty nem hormon ezért a tesztet nem befolyásolhatja.
Timi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!