Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Paracetamolt vehetek be mikor...

Paracetamolt vehetek be mikor próbálkozunk a babával?

Figyelt kérdés
Maximum 3-4 napja foganhatott meg, ha megfogant, de én közben nagyon lebetegedtem, egyre rosszabbul vagyok. A gyógyszertáros azt mondta paracetamolt vehetek be, de nem vagyok biztos benne. Tudom még nagyon korai, meg nem is biztos, hogy van baba, de vehetek be paracetamolt tényleg? Jó lenne valami, mert elég rosszul vagyok, de nem akarnék ártani esetleg neki.
2014. dec. 15. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen
2014. dec. 15. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:
igen, ha terhes lennél biztosan, 1-1 db ot akkor is vehetnélbe fájdalom v. lázcsillapításra. Amúgy, vegyél be felet, hátha az is elég.
2014. dec. 15. 16:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. dec. 15. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Szted ha valaki pl. 9 évig próbálkozik a babával mire osszejon, akkor 9 évig nem fog egy szem gyógyszert sem bevenni?
2014. dec. 15. 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Paracetamolt vehetsz be.

Bár én a múlt hónapban pont az ovum előnapján, napján és utónapján brutál beteg lettem, és Aspirint szedtem.

Ehhez képest összejött a baba.

2014. dec. 15. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!