Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 11. én vagy 13. án teherbe...

Ha 11. én vagy 13. án teherbe estem azt kimutatná a teszt 24. én?

Figyelt kérdés
26.ára nem várom... Olyan jó lenne karácsonyra 2 csík :)
2014. dec. 14. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Sztem max 26-27.én mutatná ki.
2014. dec. 14. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem megpróbálhatsz tesztelni, de csak ha nem esel kétségbe ha (még) nem pozitív.
2014. dec. 14. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem együttlét után 11 nappal volt pozitív a tesztem a fiammal. (Ovuláció után 9 nappal)

Egyébként én is 23-án fogok tesztelni most, olyan jó lenne, ha összejönne.

2014. dec. 14. 18:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem esek kétségbe, csak jó lenne:)
2014. dec. 14. 18:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Na az en 5eves sztorim a hasonló vágyakozással kapcsolatban:

Dec 26.ra nem vártam!Szerettem volna a fara feltenni egy kis golyas kepet..teszteltem 23,24.reggel,jo nagy hőmezőt:-( elkenodtem,elfelejtettem par óra utan a csalódást,hisz megis csak ünnep volt.

Aztan 28.án még mindig csak gorcsoltem,verzes sehol.Mergemben teszteltem,h mi van mar???Aztan majdnem hanyatt estem,mert olyan eros pozit teszteltem,hogy 1masodperc alatt kijött.

Igaz,nem karacsonykor,de 28.án felkerült egy uh.os fotó a fara a férjemnek!(aznap elfutottam a dokimhoz.es mar szepen latszodott a petezsak)sok sikert!

2014. dec. 14. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!