Szerintetek ez biztató lehet? Váltakozó ciklusnál?
Ciklusom egy éve már így alakul:
egyik hónapban 29-30 napos,másik hónapban 24-25 napos.
Ez fix,nem tudom miért állt be.
Ez a hónap a rövidebbik, és ma van a 25.nap.
Ilyenkor már szokott barnázás lenni, haspuffadás, mindjárt megjön érzés, cicik is szoktak feszülni DE most semmi :)
Tesztelni még nem merek, de szerintetek ez adhat egy kis reményt, hogy talán sikerülhetett?
Ma hajnalban felébredtem pisilni és olyan furcsa érzés volt,hogy ahogy felálltam az ágyból "felszaladt" a gyomorsavam...
Kb. fél éve próbálkozunk a babával :)
Megertem a turelmetlensegedet, es hogy minden pici apro dologra felfigyelsz.
25 naprol lehet most 29.31 napo lesz a ciklusod, keshet par napot .....
Konkretan semmi jel nincs arra hogy terhes lehetsz, de arra sem hogy tutinem vagy az.
Esely van mindig foleg igy hogy aktualis a baba projekt.
De lehet te vagy az aki megakadalyoza a baba megfogantatasat, mert ha rakatansz , stb dolog... ezt blokkolhatod agyilag.
legy lazabb es akkor fog sikerulni a baba is.
Bar szoritok neked de butasag lenne remenybe ringatni teged, nem rombolni akartalak, csak inkabb a biztosank oruljunk, mint a bizonytalanak.
Tesztelesel varj mert ha csak kesik akkor foloslegesen teszteltel.
az is lehet hogy a teszt ki sem muatatja most.
naptar peteeres szamitasa stb nem pontos, nem tudni 100% hogy mikor eshetsz teherbe.
szoritok neked es kitartas
Nagyon aranyos vagy, de én nem vagyok (még) rágörcsölve a témára, csak egy egyszerű kérdést tettem fel :)
Nem hőmérőzök, nem csinálok ovu tesztet, nem jóstesztelek ovuteszttel, nem számolom ki az ovulációm napját sem :)
Nem is írtam ilyet, csak megkérdeztem, hogy ha most van a rövidebb hónap és elvileg tegnapra-mára nem vártam és nincsenek mensi tüneteim akkor reménykedhetek-e...
(mellesleg akik rá vannak görcsölve és a fent leírtakat csinálják maximálisan megértem Őket)
En biztos tesztelnek,hogy ne legyek tovább bizonytalanságban!
Ha nem gorcsoltel ra,akkor egy teszt nem a világ es netán,ha - lesz se omolsz ossze..
Remény pedig meg mindig marad,ha nem jon meg továbbra sem.
Sok sikert!
Azért ha még hónapokon át nem jön majd össze a baba, és már túl vagy az ovu teszteken meg a hőmérőzésen is, és rágörcsölve segítséget kérsz az orvosodtól, akkor majd ne felejtsd el elmondani neki, hogy abnormális a mensid... Nem állítom azt, hogy így nem lehet teherbe esni, ha ilyen sormintát adnak a ciklushosszak. De azért jó ha tudod, hogy ennek hátterében állhat hormonális probléma.
Persze kívánom a legjobbakat!
Köszönöm mindenkinek a választ!
Orvosom tud a ciklusaim hosszáról, azt mondta,hogy ez még belefér,nem olyan sok a különbség (max.5 nap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!