Lehet annak a jele a mensi szerű kis görcsölés, hogy sikerült?
Figyelt kérdés
11. napon volt ovum (legalábbis az arra utaló folyás), 15. napon pedig egy mensi szerű görcsölés kezdődött, egy napja tart. Nem jött meg, de érzem a derekamban, alhasamban. Mi ez? Mire utalhat? Évek óta figyelem a ciklusom, betegség miatt, sosem szokott fájni a hasam, csak mensi reggelétől kezdve. Előre sosem. Nem értem. Amúgy babát 4 hónapja szeretnénk, nem akarjuk görcsösen egyáltalán, a ciklusom IR kezelés miatt figyelem, hogy rendszeres legyen.2014. dec. 13. 22:45
1/5 anonim válasza:
Igen lehet! Nekem úgy kezdődött, minden nap azt hittem, hogy aznap megjön mert éreztem pici görcsöket de egyátalán nem voltak erősek csak mintha megakarna jönni, de nem jött meg és harmadik nap teszteltem pozitívat! :)
2/5 anonim válasza:
Mensi szeru gorcsoles a mensi jele is lehet..sooot. turelem, es a nemvart napon teszt. Irod h nem gorcsosen akarod, haaat kicsit de:-). Ne keresd a jeleket, ugyanugy lehet minden jel mensi ahogy terhesseg is. Sok sikert!
3/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem kötekedni akarok, de nem, nem keresem a jeleket, hanem van egy szokatlan érzésem, és annak OKÁT keresem. Felnőtt nő vagyok, és ismerem a testem, és most olyat produkál, amit még egyszer sem, pedig már voltam várandós is. Mivel próbálkozunk a babával felmerült bennem, hogy sikerülhetett és azért érzem ezt, mert nem látom értelmét a ciklus kellős közepén egy ilyen szokatlan érzésnek. Az, hogy foglalkozom azzal, amit érzek, még nem rágörcsölés. Éppúgy örülünk a babának most, mint fél évvel ezelőtt örültünk volna, vagy fél év múlva fogunk, egyáltalán nem kapaszkodunk ebbe görcsösen.
2014. dec. 14. 09:08
4/5 anonim válasza:
Nekem is így volt három napig. Következő nap, a nemvárt napján pozitív lett. Szóval lehet annak a jele, igen! :)
5/5 anonim válasza:
Azt irtam h lehet annak a jele, de lehet h siman a menside. Te itt valaszokat varsz, mi pedig valaszolunk. Ha nem olyan valaszt kapsz mint amit hallani akarsz, azon nem kell kiakadni, plane nem lepontozni. Sok sikert is kivantam, nem hiszem h kulonosebben bunko, vagy kotekedo lettem volna, pedig lehetnek az is egy ilyen kerdesre. 'Mensi gorcs ugye nem a mensi jele'..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!