Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan teszt ami egész...

Van olyan teszt ami egész terhesség alatt még 8 hónaposan is kimutatja a terhességet?

Figyelt kérdés

2014. dec. 13. 13:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
Nem feltétlenül szerencsés génekkel rendelkezik, valószínűbb, hogy jópár kiló felesleggel indult neki a terhességnek. Egyáltalán miért lenne szerencse, hogy valaki nem hízik a terhesség alatt? Normál súlyról indulva az azt jelentené, hogy nem fejlődik a magzat!
2014. dec. 13. 14:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Amúgy vannak olyan tesztek amik pont azt mérik, hogy mennyi idős a terhesség.

Amúgy úgy hallottam, hogy vannak kismamák akik különböző helyeken árulják a pozitív teszteket. Kis plusz bevétel, de nem hiszem, hogy jó céllal vennék a vevők... :(

2014. dec. 13. 14:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Megint kettes vagyok! :) A szerencséseket úgy értem, hogy max 5 kiló a hízás a 40 hét alatt! Hát nekem kicsit több volt, és a 25. héten akkora volt a pocakom hogy azt hitte mindenki hogy ikreket vàrok! 39. hétre megszültem 3750 gramm lett. Ismertem olyat akinek alig látszott a pocakja, és 2 kilós lett a baba! Tehát én nem bànom a plusz kilókat! :) Na most eltértem a témától! Bocsànat az offért!
2014. dec. 13. 14:27
 14/16 anonim ***** válasza:

"A szerencséseket úgy értem, hogy max 5 kiló a hízás a 40 hét alatt! "

Nekem még az is bőven a szerencsétlen kategória, ugyanis a terhesség "nettó súlya" kb. 7-9 kg. Ennyit mindenkinek fel kell(ene) szednie egy egészséges babához. Csak a zsírt lehet "megspórolni". (Illetve van az, hogy valaki le is ad közben, ezért nem lesz annyi a végső súly).

(Baba: 3-4 kg

Magzatvíz: 0,5 – 1 kg

Méhlepény: 0,5 kg

Méh izomzata: 0,8 kg

Mellek súlya: 250 gr

Izom és zsír: 4-5 kg

Vér és víz: 2 – 3 kg)

2014. dec. 13. 14:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Igaz! Rubint Rékának sikerült tartania az öt kilót. De ebben az esetben nem beszélhetünk 3-4 kilós babákról! :)
2014. dec. 13. 14:46
 16/16 anonim ***** válasza:
62%

Ha már annyira vitatkoztok a súlyomról és ennyire eltértek a témáról akkor megmondom, hogy az összes létező internetes kalkulátor szerint 8-9 kilóval többnek kellene lennem a kezdő súlyomhoz képest, vagyis a másfél kiló pluszommal alultáplált vagyok, ez van, efelett ne törjetek pálcát! Én így érzem jól magam és a pici is köszöni jól van!

Légyszíves hagyjátok abba ezt a meddő vitát, és térjetek vissza az eredeti kérdéshez!

2014. dec. 13. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!