Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztem? Vérzés...

Megnéznétek a tesztem? Vérzés ellenére terhesnek érzem magam járt már így valaki?

Figyelt kérdés

13. dpon megjött a mensim ami még elég korai volt.. Előtte 2 napig nagyon fájt már a hasam és a vérzés első napjan is erős huzodó fájdalmaim voltak.

Az első nap nem volt erős vérzés de vilagos piros volt. Másnap azaz ma már nem fájt a hasam de azért rendesen vérzek ami szintén élénk piros.

Ami furcsa, hogy a méhem annyira kemény kikerekedik a hasam aljan olyan mint egy labda. Bocsi, hogy ezt is leírom de felnyultam magamnak es egy nagy kemeny gömböt ( gondolom a méhemet ) éreztem. Tudom nevetséges de nem szoktam vizsgalni magam a dokira bizom:)

Már szültem és teljesen hasonló most is mint amikor terhes voltam. Csináltam tesztet és ilyen lett...

Nem tudom mit gondoljak gondoltam leírom nektek hátha volt már valakinek hasonló vagy tudtok tanácsot adni...

2014. dec. 9. 21:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
En nem mondom h negativ es azt se h pozitiv.allitolag ha megjelenik a masodik csik akkor kell lenni valami ek ami azt a masodik csikot ki hozza. Nekem az elso full negativ volt.masodikon CSAK EN lattam a masodik csikot.egy hetre ra mar ugy fel ugrott mind ketto csik h csak lestem. Egyenlore meg nem lett okosabb a kerdezo.ismetelje meg ujra a reggeli elsobol.es akkor mar meglesz az eredmeny
2014. dec. 10. 09:17
 22/32 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok koszonom! Ma reggel felugrott a hom 36,9re mondjuk eddig 36,6 volt nem ment a cover line ala.
2014. dec. 10. 09:25
 23/32 anonim ***** válasza:
Nekem múlt hónapban volt ilyen tesztem de sajnos nem volt baba
2014. dec. 10. 09:31
 24/32 anonim ***** válasza:
Csináltál újabb tesztet?Mert már nagyon kíváncsivá tettél.A méhszájad,ha fent van nem húzódott vissza le akkor lehetséges tényleg a terhesség.
2014. dec. 10. 12:23
 25/32 A kérdező kommentje:

Csinaltam reggel de ugyanolyan ugyhogy ez szellemcsik volt ugy nez ki..viszont a hasam meg mindig mint egy golyo es feszul a mehem illetve huzodik...ja es ma a hom 36,9re emelkedett..

Ez is fura azert, ma mar alig verzek de piros...

Na mindegy nem tudom mi lehet. Megvarom mig elmulik a verzes es utana tesztelek ujra..

2014. dec. 10. 12:29
 26/32 anonim ***** válasza:
15 perc után ne nézegesd már sehogy szerintem.
2014. dec. 10. 12:52
 27/32 anonim ***** válasza:

5 perc után nem értékelünk tesztet.

Ami pozi, azt nem kell forgatni, mert szemet mereszteni. Nekem az első tesztem 3 percen belül lett iszonyú halvány, de olyan, hogy csak én láttam. Mondjuk este csináltam. Másnap reggel egyértelmű volt, hogy +.

Menj inkább dokihoz.

2014. dec. 10. 13:05
 28/32 A kérdező kommentje:

Olyan nem lehet, hogy meg a teszt nem mutatja ki...? Mivel

Ma megemelkedett a hom ezert arra gondoltam talan most lehetet a beagyazodas?

2014. dec. 10. 13:14
 29/32 anonim ***** válasza:
Már most beágyazódás nem lehet,de probléma igen.Amint elmúlik keress fel egy orvost,ha nem olyan a menstruációd amilyen szokott lenni.Most azért felesleges még orvoshoz menni mert nincs egyértelmű pozi teszted.
2014. dec. 10. 13:30
 30/32 anonim ***** válasza:
Ezek halvany pozi tesztek. Valoszinu, veteles. Menj orvoshoz.
2014. dec. 10. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!