A barátommal csak pettingelni szoktunk + ruhán keresztül ,,szeretkezünk",de félek,hogy amikor elélvezik véletlenül a spermaja belém kerül,de ugye nincs rá esély?
A hasam fáj mint amikor megszokott jönni,de a menzeszem már késik 6-7 napja!Ez ugye nem egyenlő azzal,hogy teherbe estem?
2014. dec. 7. 10:57
1/9 anonim válasza:
Nincs rá esély. Most.
De azért ajánlom, hogy kicsit olvass már utána a dolgoknak, vagy érdeklődj, még mielőtt tizenévesen becsúszik egy baba...
2014. dec. 7. 11:03
2/9 anonim válasza:
Hany eves vagy?
2014. dec. 7. 11:04
3/9 anonim válasza:
Kizárt így teherbe esni. De ha ennyire aggódsz, csinálj tesztet, egy hét késésnél már egyértelműen mutatja, ha van valami.
2014. dec. 7. 11:06
4/9 anonim válasza:
Teljesen kizárt. Mivel voltam tini és az első barátommal mi is így kezdtük, tudom, milyen érzés ilyenkor félni ettől, még ha a józan észnek ellent is mond. De nem, nem leszel így terhes :)
Azért a pettinget kifejthetnéd, nálatok mi tartozik bele, mert ha csak simogatás, akkor nincs gond. De láttam már olyat, aki szerint a megszakított közösülés az csak petting :P
2014. dec. 7. 11:15
5/9 anonim válasza:
Beleélvez a gatyájába?!
Hogyan kerülne már beléd bármi is?? Gondolod lábuk nő a spermáknak és kiscsákánnyal átverekszik magukat a gatyán, bugyin???
mi van a mai fiatalokkal? Mind evolúciós zsákutca?
2014. dec. 7. 11:21
6/9 anonim válasza:
kedves utolsó....azok sajnos.... néhány annyira ostoba. itt nem feltétlenül a kérdezőre gondolok. pont az előbb osztottam ki pár embert itt,hogy nem kell neki esni vkinek csak mert nem tud vmit,hiszen azért kérdezi.... de ez most kipergette az én hajamat is. akkor is elég nehéz teherbe esni igen sok embernek ha próbálkoznak. nem hogy így. hogy kerülne beléd a spermája? valószínű azért késik,mert még fiatal és nem állt be a ciklusa. de ha éppen egy 30 évesről van szó (gondolom nem) neki is késhet bármi miatt. stressz,hormonzavar akármi...
2014. dec. 7. 12:16
7/9 anonim válasza:
Inkább aggódjon ennyitől is, mint egy megszakítás után se. Nem ők fognak teherbe esni, hanem az utóbbi csoport.
2014. dec. 7. 12:17
8/9 anonim válasza:
hát igen az is igaz,de na... én is 4,5 évből majdnem 2,5 évig megszakítással "védekeztem" a párommal,de csak azért,mert úgy voltunk vele,hogy nem lesz gond ha besikerül a kicsi mert nagyon örültünk volna neki.
2014. dec. 7. 12:21
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
Már nincs gond,megjött a menzeszem,de ugy gondolom jobb félni,mint megijedni!Emiatt nem gondolnám magamat ostobának;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!