Remenykedhetek meg? Milyen ez a teszt?
2014. dec. 6. 13:28
21/30 anonim válasza:
várni vártam, de itt aztán bonyolódtak a helyzetek.. :( úgyhogy most egyenlőre nem. Előbb várom, hogy rendeződjenek a dolgok.
22/30 A kérdező kommentje:
Detto igy vagyok vele..most el is kezdtem verezni bar meg korai de a hasam ugy faj majd belehalok!
Szoval en is vartam ra...de sokkal jobb hogy nem most jott! Erezte:)
2014. dec. 8. 18:05
23/30 anonim válasza:
Hát most nekem se jöjjön! :D Legalábbis ne a mostani páromnak. Hiába akartam tőle régebben, eljátszotta. De már nagyon szeretnék babát... :)
24/30 A kérdező kommentje:
Sajnalom:((
Remelem hamar egymasra talaltok az apukaval;))
Szivbol kivanom mielobb a babat! Igazabol ha ra talalsz vagy o rad akkor a baba rogton jonni fog:)
2014. dec. 8. 18:25
25/30 anonim válasza:
Már rátaláltam! :D Csak előbb a régiből ki kéne tudnom lépni... :)
26/30 A kérdező kommentje:
De jo akkor lepj gyorsan!!!!!:)))
Nem konnyu az eleje de megeri;)
2014. dec. 8. 18:50
27/30 anonim válasza:
Hát valóban nem könnyű. :D azért 3 év az 3 év, bármily kcsg is volt... :/ no de neked most akkor megjött?
28/30 A kérdező kommentje:
Megjott:)
Ezek a one step tesztek mindig ezt csinaljak velem:))
Mondjuk az elso gyogyszertari volt! Nem baj, amugy is nagyon rossz idoben jott volna de azert persze remenykedtem is kicsit!
Ezek a ciklusaim sem normalisak 25 nap valamikor 30?!:)
Ez van:)
Most varunk par honapot a harmadik babaval:)
2014. dec. 8. 19:27
29/30 anonim válasza:
Sok sikert a továbbiakhoz!!:) én is nagyon várom már a babát. :D meg hogy tudjak innen kilépni
30/30 A kérdező kommentje:
Koszonom!
Neked is kitarast es mielobbi babazast es boldogsagot kivanok!
2014. dec. 8. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!