Akiknek több terhessége volt már! Mindegyiket ugyanakkor mutatta a teszt?
Figyelt kérdés
2014. dec. 5. 08:52
1/6 anonim válasza:
Nekem igen. Nemvárt napján teszteltem, mindegyik pozitív volt már akkor.
2/6 anonim válasza:
Nwm.
Az elsőnél a ciklus 28. napján erős pozitív volt, a másodiknál csak 3 nappal később lett erős.
Mindkettő biztosan középidőben fogant.
3/6 anonim válasza:
Igen. Elsőnél 25-ös teszt 12.dpon, másodiknál 10-es teszt a 10.vagy 11. dpon.
4/6 anonim válasza:
Nem! Az elsőt rögtön kimutatta erősen. A másodikat csak a hatmadik nap és akkor is csak halványan. Két nap múlva már erősen. És ikrek lettek:)
5/6 anonim válasza:
Az elsővel csak a 40. ciklusnapon teszteltem, mert nem hittem, hogy terhes lehetek. Akkor persze már rögtön, erős pozitív lett.
A második terhességem sajnos méhen kívüli volt és csak a 38. ciklusnapon lett pozitív a teszt. Pedig már előtte is napokig teszteltem.
A harmadik már nemvárt előtt 2 nappal pozitív volt, igaz halvány, de egyértelmű. Émelyegtem, azért csináltam a tesztet.
A ciklusaim egyébként 28-30 naposak.
6/6 b.anita válasza:
Nekem mind három babámnál az elmarad m után a 3. napon mutatta ki a teszt. Az egyiknél erősen, másiknál szintén, a harmadiknál olyan halványan alig látszott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!