Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemrég csináltam ezt a tesztet...

Nemrég csináltam ezt a tesztet reggeli első pisiből és kitettem a konyhába, most ilyen lett én elkönyveltem negatívnak mégis vmi van rajta szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. dec. 2. 12:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

1. Menzesz előtt egy héttel felesleges tesztelni, mert még beágyazódás sem történt meg.

2. Egy tesztet nem kell szétszedni ahhoz, hogy lásd pozitív-e.

3. Ha eltelt bizonyos idő teljesen mindegy mit mutat a teszt, az eredményt a használati útmutatoban levő időn belül kell leolvasni.

2014. dec. 2. 21:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is negatívnak látom. Ráadásul ha sokat áll a teszt, akkor halványan ki is jöhet a második csík. Gondolom ezért is írják rá, hogy ne értékeljük egy bizonyos idő után. :) Nálam a pozitív rögtön kijött 6 hetesen már.
2014. dec. 2. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!