Azt is lehet latni a reggeli hobol, hogy van e baba?
Basszus, ma esett le az idei első hó és teljesen azt hittem, valami idióta ezzel szórakozik, hogy az igazi hóra gondol :)) Bocsi kérdező :)
Amúgy sejteni lehet igen, de csak akkor, ha már több hónapja méred, tehát kialakult egy kép arról, hogy miként néz ki egy havi görbéd.
Ehhez képest lehet a változásokat észrevenni és az a pozitív jel, ha peteérés után nem esik le a hő, sőt, picit esetleg emelkedik még tovább a beágyazódást követően.
Én is azt hittem, hogy ez valami babona, hogy a reggeli hóból lehet következtetni babára. :)
Én a nemvárt előtt 2 nappal abba szoktam hagyni a hőmérőzést, mert olyan izé úgy indítani már hajnalban, hogy "na, meg fog jönni".
Ha napközben jön meg, jobban viselem. És így pár órával kevesebbet kell várni a következő ovuig. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!