Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azt is lehet latni a reggeli...

Azt is lehet latni a reggeli hobol, hogy van e baba?

Figyelt kérdés
Latom itt a tobbi kerdesekben es valaszokban, hogy a reggeli hobol azt is tudni lehet, hogy van e baba?! Lehet? Hogyan? Ez az elso homerozos honapom.
2014. dec. 2. 09:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak akkor lehet sejteni, ha 14 nappal a tüszőrepedés után is fenn marad a hő. Közben a hőemelkedés még nem jelent babát, csak azt, hogy megrepedt a tüsző és dolgozik a sárgatest. Egy apáca hőgörbéje is ilyen. :)))) Ha baba van, nem hal el a ciklus végén a sárgatest, ezért nem esik le a hő és ugye ezért nem is jön meg. De a lényeg, hogy babára következtetni csak akkor lehet a hőből, ha már késik a vérzés is.
2014. dec. 2. 10:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Első hónapnál még nem igazán! Ha az esedékes mensi előtt nem esik a hő, akkor lehet következtetni, de sajna van,akinek csak a mensi első vagy második napján esik. Mivel te most méred először, így nem lehet tudni,hogy nálad hogy működik!
2014. dec. 2. 10:08
 3/6 A kérdező kommentje:
koszonom.
2014. dec. 2. 10:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Basszus, ma esett le az idei első hó és teljesen azt hittem, valami idióta ezzel szórakozik, hogy az igazi hóra gondol :)) Bocsi kérdező :)

Amúgy sejteni lehet igen, de csak akkor, ha már több hónapja méred, tehát kialakult egy kép arról, hogy miként néz ki egy havi görbéd.

Ehhez képest lehet a változásokat észrevenni és az a pozitív jel, ha peteérés után nem esik le a hő, sőt, picit esetleg emelkedik még tovább a beágyazódást követően.

2014. dec. 3. 00:20
 5/6 A kérdező kommentje:
koszi. Igen, angol gep nincs ekezet. Engem is bosszant!
2014. dec. 3. 09:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem, hogy ez valami babona, hogy a reggeli hóból lehet következtetni babára. :)

Én a nemvárt előtt 2 nappal abba szoktam hagyni a hőmérőzést, mert olyan izé úgy indítani már hajnalban, hogy "na, meg fog jönni".

Ha napközben jön meg, jobban viselem. És így pár órával kevesebbet kell várni a következő ovuig. :D

2014. dec. 3. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!