Tudom, hogy nem szabadna elkeseredni, de mégis sikerül? Első hónap?
Második baba lenne! Igaz, még csak 10 vagy a 12. dpo-n lehetek, de nega a teszt. Tudom, még korán is lehet, de valahogy megérzem,hogy nem sikerült.
És hiába fogadtam meg, és mondtam el magamnak,hogy nem leszek majd csalódott, mert ez még csak egy hónap stb. , mégis elkeseredtem!
Normális ez?
A missed ab-om óta ez az első próbálkozós hónap.
A jövő hétre (kedd-csüt.) nem várom.
Nem tudom mi lesz, ha megjön. Összetörök.
35N
3 angyalka anyukája
Köszi!
A fiunk elsőre összejött.
Most meg még uh-on is voltam, ahol látszott, hogy meg volt az ovu, csak nem tudom pontosan,hogy melyik nap.
Voltunk is együtt többször!
A fiamat, ha jól emlékszem valamikor ilyenkor mutatta ki! Ő elsőre összejött!
Kedves utolsó! Részvétem az angyalkák miatt! Meglett az oka,hogy miért mentek el?
Kedves első! Hát ez az! Ti két évet vártatok az elsőre is, én meg már most összeomlok! :( Le is szidott a férjem!
Kedves második! Tesztet nem csináltál?
Hát képzeljétek, totál megzavarodtam!
Tegnap csináltam két fajta tesztet! Az egyiken mintha lett volna vmi, te forgatni kellett hozzá, így elkönyveltem,hogy szellemcsík.
Meg mint csináltam reggel kettőt. Az egyik ugyanolyan,mint a tegnapi "szellemcsíkos"! Viszont ezen már jobban látszik! Még mindig nem színes, de nem kell forgatni igazán,hogy lássam!
Nem tudom mi lehet!
Kedves Angel!
Hú, hát nem is tudom mit mondjak! Nagyon sajnálom a méhenkívülidet! Van már babátok? Vagy első lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!