Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új vagyok még a hőmérőzésben,...

Új vagyok még a hőmérőzésben, szerintetek mikor volt az ovum?

Figyelt kérdés

Én 19.napon láttam de szerintetek is ott van?

[link]

2014. dec. 1. 09:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Jobb lenne, ha a ciklus.hu oldalon vezetnéd, vagy ha füzetben szeretnéd, akkor négyzetrácsoson, mert így nehéz látni, hogy melyik nap hány fok volt.

Az ovudról annyit, hogy én is a 19. napon látom, de nincs neked progeszteronhiányod? Alig ugrik az alaphőd felé 0,1 fokkal. Érdemes lenne megnézetned, mert progihiány esetén a szervezet nem tudja megtartani a babát, és az első mensivel elmegy.

2014. dec. 1. 10:26
 2/6 A kérdező kommentje:

Egy időben nem volt menstruációm és peteérésem

Aztán kaptam rá hormont.1évig össze vissza jött majd rendeződött és most itt tartok

2014. dec. 1. 10:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Ó, hát ahhoz képest ez egy nagyon szép görbe!

Tényleg, csak az nem tetszik, hogy nem ugrik fel igazán az alaphő fölé.

Érdemes lenne az ovud és a mensid között palástfűteát innod. Abban van progi.

2014. dec. 1. 12:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. dec. 1. 13:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Szívesen! :)

A következő ciklusodat majd küldd el priviben! Meglátod, palástfűvel még szebb lesz!

2014. dec. 1. 16:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben :) elkuldom :) koszi :)
2014. dec. 1. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!