Teherbe eshettem?
Az elmúlt időszakban 2x voltam együtt a barátommal, az egyik alkalom csütörtökön volt 1 hete, a másik pénteken 2 hete. A ciklusaim 23 vagy 27 naposak, ez a két nap váltakozik. Ma vagyok a 23. napon és a WC papír barna maradt, miután megtöröltem magam. A hasam görcsölget, a melleim is feszülnek, ez nálam nem is furcsa, viszont a barnázásom általában pár óra elteltével átmegy vérzésbe, de most még mindig barnázok. Lehet beágyazódás? Gumival védekeztünk mindkét alkalommal, nem szakadt ki. Nem szeretnénk még babát, mert fiatalok vagyunk.
Köszönöm a segítséget!!
25 napos ciklussal számolok mindig, mert ugye 23 vagy 27 napra jön meg általában a mensim, kiszámolom 25 napos ciklussal milyen napra esik kb. a peteérésem és az az előtt lévő 5 napban, aznap és az utána következő 5 napban bármikor lehet. Augusztusban vesztettem el, akkor megszakítással védekeztünk, mi hülyék, szerencsére abból nem lett semmi. Aztán szeptemberben 1 alkalommal voltam együtt valakivel, gumival védekeztünk, nem volt olyan problémám, mint most.
Most pedig ugye 2x, mind a 2x gumival. Mind a két alkalom beleesett a számításom valamelyik napjába.
Kiszakadni nem szakadt ki, de most azon parázom, hogy egy nagyon-nagyon picike lyuk nem e lehetett az ondótartályon is akár...
Mármint úgy ilyen, hogy vérzek, barnázok darabkákkal, majd megint vérzek és onnét kezdve csak normális vérzés.
Csak még olyanom nem volt, hogy egy teljes nap barnázás, azért féltem tegnap.:\ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!