Teherbe eshettem?

Figyelt kérdés

Az elmúlt időszakban 2x voltam együtt a barátommal, az egyik alkalom csütörtökön volt 1 hete, a másik pénteken 2 hete. A ciklusaim 23 vagy 27 naposak, ez a két nap váltakozik. Ma vagyok a 23. napon és a WC papír barna maradt, miután megtöröltem magam. A hasam görcsölget, a melleim is feszülnek, ez nálam nem is furcsa, viszont a barnázásom általában pár óra elteltével átmegy vérzésbe, de most még mindig barnázok. Lehet beágyazódás? Gumival védekeztünk mindkét alkalommal, nem szakadt ki. Nem szeretnénk még babát, mert fiatalok vagyunk.

Köszönöm a segítséget!!

2014. nov. 29. 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg fog jönni:-) Nyugi,nem vagy terhes.
2014. nov. 29. 15:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Még mindig csak barnázás.:(
2014. nov. 29. 17:14
 3/10 A kérdező kommentje:
A derekam is elkezdett fájni, a hasam még néha-néha fáj. A mellfeszülésem eltűnt, fájni-fáj egy kicsit, ha erősebben megnyomom. A barnázásom majdnem teljesen alábbhagyott. Lehet holnap megjön? Vagy ne reménykedjek...?
2014. nov. 29. 20:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha védekeztetek és minden rendben ment,akkor biztosan nem vagy terhes...persze biztosan nem mondhatjuk,de ha máskor is így védekeztek akkor most más miatt késik.Kiaszámoltad mikor van peteérésed?
2014. nov. 29. 21:44
 5/10 A kérdező kommentje:

25 napos ciklussal számolok mindig, mert ugye 23 vagy 27 napra jön meg általában a mensim, kiszámolom 25 napos ciklussal milyen napra esik kb. a peteérésem és az az előtt lévő 5 napban, aznap és az utána következő 5 napban bármikor lehet. Augusztusban vesztettem el, akkor megszakítással védekeztünk, mi hülyék, szerencsére abból nem lett semmi. Aztán szeptemberben 1 alkalommal voltam együtt valakivel, gumival védekeztünk, nem volt olyan problémám, mint most.

Most pedig ugye 2x, mind a 2x gumival. Mind a két alkalom beleesett a számításom valamelyik napjába.

Kiszakadni nem szakadt ki, de most azon parázom, hogy egy nagyon-nagyon picike lyuk nem e lehetett az ondótartályon is akár...

2014. nov. 29. 21:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Azóta?
2014. nov. 30. 17:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Ma reggelre volt egy nagy alvadt vérdarab a WC papíron, aztán semmi, még barnázás sem, délutánra egyszer csak mentem mosdóba és véres volt a bugyim, illetve a WC papírom is rózsaszínes-pirosas volt, utána véreztem még, megnyugodtam, viszont most megint csak inkább barnás vérzésem van és megint jött alvadt vérdarab, de van, amikor ilyen a mensim, szóval most próbálok teljesen megnyugodni.:)
2014. nov. 30. 17:55
 8/10 A kérdező kommentje:

Mármint úgy ilyen, hogy vérzek, barnázok darabkákkal, majd megint vérzek és onnét kezdve csak normális vérzés.

Csak még olyanom nem volt, hogy egy teljes nap barnázás, azért féltem tegnap.:\ :)

2014. nov. 30. 18:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Látod,már az első válaszban megírtam...:-) Látom ezt ketten leleveleztük:-)
2014. nov. 30. 22:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen.:) Nagyon köszi! :))
2014. nov. 30. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!