Ha az elsö terhesség jele menszi kimaradàssal jelzödött, akkor a mäsodik is?
Figyelt kérdés
van egy kisfiam,és 1 hete mozgàst érzek a pocimban olyat amikor kb 4 hoanpos terhesen éreztem a kisfiammal(ö most 10 honapos).menszim van mint mindig,mellem nem feszül,nem érzem magam rosszul sem.de ez mégis olyan mozgàs mint mikor a baba mocorog, vagy amikor nyomnä kifele a pocit de még nem lätszik.nagyon félek hogy terhes vagyok,nem merek tesztet csinälni..:(.majd a napokban...:(.hiszen ha terhes vagyok akkor ez mär a 4.honap fele lehet,de menszim van mindig,gyogyszert is szedek(habär pärommal voltunk együtt 4-5 honapja,gumi nélkül,szakitott közösüléSsel,nagyon rövid idöt,éS utäna kezdtem gyogyszert szedni).de ilyen mozgäsos érzésem csak a kisfiammal volt.nagyon remélem hogy nem vagyok terhes hiszen akkor mär vetetni sem lehet ,éS nem volt tervezett!:(de semmi jele nem volt idàgi ha ez egyältalän terhesség,csak most 1 hete ezek a mozgàsok:(.szerintetek?kérlek irjatok tanàcsokat,ötletet..2008. aug. 15. 15:22
1/8 anonim válasza:
hát, nem semmi helyzetben vagy.de hallottam már ilyet én is.a teszt szerintem minden kételyedet eloszlatná.tesztelj nyugodtan,már ugy is mindeggy.nem lehet, hogy csak a belek szórakoznak veled?vagy más szervi bajod van?drukkolok neked.
3/8 anonim válasza:
Mindenképp csinálj tesztet!!!!! Az biztosabbat tud mint mi! És szerintem mindenképpen jobb ha tudod mi van, mert akkor el kell menned orvoshoz is! Gyerünk tesztért!!! Aztán írd meg légyszi!!!!
4/8 anonim válasza:
Csinálsz tesztet? Vagy csináltál már??? Írj!!!
5/8 A kérdező kommentje:
ég nem csinàltam,de jövöhéten csinàlok,és mindenképpen megfogom irni ide hogy mi az eredmény:(!nagyon remélem istenem...:(hogy negativ.tudom sokan szeretnének babät,és probàlkoznak aztän lehet most jool lehurrognak mert én nem kaarok most...de màr van egy 10 honapos:),éS ha meg a mostani baba akkor jézusom:(.nagyon remélem hgy nem.de amugy az biztos hogy nem bélmozgäs.mondom csak akkor éreztem ezt amikor terhes voltam a kisfiammal:(.komolyan..arra gondoltam ma egesz nap,hogy bärcsak ne lenne pozitiv,és ha ezt "meguszom" akkor mit tudom én megfogadok valamit innentöl kezdve:D.na jo most poénon kivül,majd irok nektek a teszt utän!külföldön lakom,és jövöhéten utazom pestre,és akkor ott tesztelek:(.és irok!nagyon köszönöm a vàlaszokat!!
2008. aug. 15. 21:11
6/8 anonim válasza:
ha már négy hónapos lennél,a hasad nem nő? nem nagy?
7/8 A kérdező kommentje:
a baj az hogy mivel én vékony alkat vagyok,hàba kisfiam 10 hos,egy nagyon picike hasam maradt,gondolom mert "megnyult " a bör.oltäri hasam volt terhesen,gondolom ezert.tehät ez jelenleg nem nagyon feltünö,de mintha az utolso pär napban lehet kicsit nagyobb lett.de erre az egyre nem adok,märmint lehet mär csak bebeszélem ezt magamnak:(.ugyhogy nem tudom:(.
2008. aug. 15. 21:27
8/8 A kérdező kommentje:
na lànyok...remélem még elolvassàtok..(aki kéRte hogy irjak vissza ha tudom az eredményt)..negativ lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jejejejejjeje!!!pedig ugy féltem amikor csinältam a tesztet hogy lekellett ülnöm:D,és negativ.elsem hittem.amugy a hasam azota is mozog kicsiket de mär nem annyit.viszon a héten elmegyek egy nögyogyàszhoz hogy legaläbb mondjon valamit miéRt is lehet hiszen terhes nem vagyok.most is megjött a menszim amugy.
2008. szept. 1. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!