Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek hányadik clostis hónapba...

Kinek hányadik clostis hónapban sikerült a baba?

Figyelt kérdés
Esetleg volt aki pco-s?
2014. nov. 24. 11:07
 1/7 anonim ***** válasza:
szia, pcos vagyok, nem segített a closty, utána kaptam mellé tüszőrepesztőt is, sajnos úgy sem sikerült
2014. nov. 24. 11:23
 2/7 A kérdező kommentje:
szia. Akkor, ha jól értem peteérésed lett tőle csak baba nem. :-(
2014. nov. 24. 11:24
 3/7 anonim ***** válasza:
sajnos, igen, jól érted
2014. nov. 24. 11:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Pco-m szerencsére nincs, 7-clostis hónapban sikerült a baba. Persze nem folyamatosan volt hét hónap, mert csak 3 hónapig lehet folyamatosan szedni.
2014. nov. 24. 11:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Csatlakozom 7.clostys hónap hozott babàt.2x3 hónapig szedtem,közte volt 3honap szunet.

Nincs pco-m,csak váratott magára a baba.

2014. nov. 24. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Én pcos vagyok.Van kettő lányom és most vagyok 5 hetes kismami,mindegyik az első hónapba fogant :) closty és tüszőrepesztőt is kaptam.Sok sikert!
2014. nov. 24. 16:33
 7/7 anonim válasza:
Szia!Nekem a 2. Hónapban jött össze,igaz mire a doki nézte van e érett pete,addigra már megfogant a baba :-) (spontán korábbi érés volt)
2014. nov. 24. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!