Ha tegnap volt pozitív az ovulációs teszt, ma pedig negatív, akkor mikor "kell" összebújni a párommal? Tegnap elég vagy ma is "kell"? Tegnap sikerült együtt lennünk, de ma nem biztos, hogy ráérünk, csak holnap.
Figyelt kérdés
Köszönöm a tanácsokat. Ja, babát szeretnénk!2010. jan. 29. 16:56
1/6 anonim válasza:
Szia.Én úgy tudom,hogy az első negativ napon van tüszőrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.
2/6 A kérdező kommentje:
Tehát szerinted ma is és holnap is?
2010. jan. 29. 17:02
3/6 anonim válasza:
Az első negatív nap legtöbbször az ovuláció napja, az érett, kiszabadult petesejt azonban csak maximum egy napig megtermékenyíthető! Azaz holnap már lehet, hogy késő. Ma mindenképpen legyetek együtt.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor ma :)
2010. jan. 29. 17:14
5/6 anonim válasza:
Nekem a 2-ik + napon repedt meg a tüszőm--láttam is az uh-n!
Tehát cáfolom,hogy az első --napon fog merepedni!
Vannak nők ,akiknek a szervezeténem az lh hormon 2 napig is jelen van,azt kell elcsípni.Dokim szerint naonta egyszer legalább 6 napon keresztül eggyütt érdemes lenni,mert a kisabadult petesejt közben vándolol a méh felé,ha nem lesz megtermékenyítés,akkor elhal a sejt,és távozik felszívódott állapotban a köv.mensivel.
Szerintem ne úgy álljatok a témához,hogy mert muszály,ilyen nincs!Ne is gondoljaok arra,hogy most Ti babát gyártotok,mert ott a szorongás,és ezért nem fog sikerülni!LEGYETK FELOLDÓDVA,ÉS CSAK KETTŐTÖK MIATT LEGYETEK EGGYÜTT!
6/6 anonim válasza:
Ezért írtam, hogy "legtöbbször", és hogy "lehet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!