One step tesztet használtam ma reggel. És egy függőleges meg egy vízszintes vonalat adott ki eredményül! Nem értem most mi van? Ha terhes lennék akkor kéttő függőleges vonalt kellett volna láttnom.
Figyelt kérdés
2008. aug. 15. 08:54
1/3 anonim válasza:
Az pozitív lesz, csak szerintem amit vizszintesnek látsz arra a részre rosszul rakták rá a jelzővonalat,ami a hcg-re reagál, de ha meg akarodnyugtatni magad vegyél másik tesztet.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia. Komolyan gondolod, hogy ez pozitív teszt akar lenni!!
Nagyon örülnénk neki, mert ez volt a 14 hónapunk hogy próbálkozunk a második gyerkőccel
2008. aug. 15. 09:09
3/3 anonim válasza:
Hát elvileg ha nincs hcg akkor semmilyen csík nem lenne az egyik ablakban, de ha van két csík, akkor szerintem más nem lehet csak baba...az egy dolog hogy a gyártásnál elfordult a teszt amikor rákerült a réteg..
Azért mondom csinálj mégegyet, remélem azon bebizonyosodik, hogy ez a teszt is működött.
Drukkolok.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!