10-es teszt negatív, Xepil halvány pozitív? Lehetséges? Érzékenyebb lenne az xepil? (kép lenn)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma reggel ugyanabból a mintából a 10-es érzékenységű teszt negatív lett, az xepilen kb 10 percnél halvány csík jelent meg. Lehetséges hogy az xepil érzékenyebb lenne? Esetleg ez nem is érvényes és ne is reménykedjek?
Köszönöm a válaszaitokat!
2014. nov. 20. 14:34
12/30 A kérdező kommentje:
Itt egy másik kép róla, talán picit jobban látszik, de így sem olyan mint élőben.
Kedves 10-es drukkolok Neked! Megmutatod a teszted?
2014. nov. 20. 20:15
13/30 anonim válasza:
Legutóbb totál ugyan ilyet teszteltem, ugyanúgy X-Epil-t használtam. Ugyan így rózsaszín volt, de valamiért inkább csak körvonala volt a tesztcsíknak. Másik 3at is csináltam, (x-epil-clearblue) mind nega lett.. 3 nap múlva megjött..
15/30 A kérdező kommentje:
Igen. Legkésőbb holnap reggel megmutatom, sajna este 9 mire hazaérek...
2014. nov. 21. 12:27
17/30 anonim válasza:
Ezek tuti pozitiv tesztek :) gratulalok
18/30 A kérdező kommentje:
Végre hazaértem. Sajnos lámpafénynél nem tud normális képet csinálni a telefonom.
2014. nov. 21. 21:13
19/30 anonim válasza:
Hát sztem ez is negatív. Nem tudom h mit láttok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!