Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
3 napja kellett volna megjöjjön, kb. másfél hete voltunk együtt a barátommal, de nem védekeztünk, de nem ment el bennem, abbahagytuk előtte. Ez volt az első, hogy kipróbáltuk így, meg is bántam, azóta csak idegeskedek. Viszont vannak menstruáció előtti tüneteim, fájnak a melleim, fáj nagyon a derekam, a hasam, a fejem, de mégsem jön meg. Minden percben csak azt lesem.. :( Mit gondoltok? Kérlek ne bunkó válaszokat.
2014. nov. 19. 16:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy tesztet az a tuti.
2014. nov. 19. 16:37
 2/13 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam én is rajta, de a tesz az nem csak 14 nap után mutatja ki? Nekünk még nincs két hete, hogy együtt voltunk.
2014. nov. 19. 16:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha késik a mensid, kimutatja a teszt is. Igen, lehetsz terhes. A megszakított közösülés pearl indexe 35. Ha nem tudod, mit jelent ideje utána olvasni. Felelőtlenség volt és most lehet, hogy meg is lesz az eredménye. Nem irigyellek :(
2014. nov. 19. 16:48
 4/13 A kérdező kommentje:
Utána olvastam ezeknek. De azt is olvastam viszont, hogy az előző élvezés után a spermák pisiléssel távozhatnak, és mi azelőtt nem voltunk együtt 2 hétig, addig pisilt rengetegszer és nem is volt peteérésem.Gondolom azért csak nincs rá sok esély..
2014. nov. 19. 16:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A kimaradt mensi 1. napján már lehet tesztelni. Hogy terhes vagy-e, az 50-50% vagy igen, vagy nem. Számolgatva a napjaidat nem nagy az esélye, de az ördög nem alszik. Kívánom, hogy reggelre jöjjön meg! :)
2014. nov. 19. 16:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Mensi előtt másfél héttel nincs peteérésed?? Honnan tudod? Ne haragudj de ez majdnem félidő, még a tankönyvek szerint sem biztonságos időpont. A másik pedig, hogy mikor kezd a férfiaknak jó lenni, megjelenik az előváladék, és nincs az a pasi, aki meg tudja neked mondani, hogy van-e benne sperma, vagy sem. Ha ennyire biztos vagy benne, hogy "csak nincs nagy esélye", akkor most miért vagy ideges? Szerintem pontosan tudod, hogy szívás az egész. :(
2014. nov. 19. 16:57
 7/13 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, de ismerőseim között szerencsére még senkit sem ismerek, aki így lett terhes, remélem nem én leszek az első :( Holnap veszek egy tesztet. Most először próbáltuk ki, nem is értem miért, rengetek ismerősöm viszont már évek óta alkalmazza.
2014. nov. 19. 17:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Keresztlányom így fogant. Ha nem akarsz gyereket védekezzél. A megszakítás nem az. Esélyes a terhesség.
2014. nov. 19. 17:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha 100ból 35 nő nem elég bizonyíték, mert nem volt közte ismerősöd, akkor nincs mit mondanom. Sok sikert holnap reggel!
2014. nov. 19. 17:07
 10/13 A kérdező kommentje:
De ezt én nem támadásként írom.. Csak próbálom magamat is nyugtatni.Amúgy sem szabályos a menstruációm, az a baj, néha hamarabb jön meg, néha később, viszont azért ideges vagyok. Most akarom elkezdeni a fogamzásgátlót, amit első nap kellene bevegyek, de ha nem jön meg, akkor nem tudom.
2014. nov. 19. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!