Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lesz még belőle baba?

Szerintetek lesz még belőle baba?

Figyelt kérdés

Szeptember 18 volt utolsó menstruációm! A férjem október 7-12 között voltunk együtt, mert most kint kellett melózni! Október 24 volt nagyon halvány tesztem, aztán 3 napra rá erősödött! S mensi ciklusom 30-35 napos volt!

November 6 voltam dokinál aki csak egy üres ép petezsákot látott 9 mm! 2 hét múlva kell visszamenni vagyis holnap! Mire számítsak? Szerintetek lesz ott baba? Nagyon várjuk!

2014. nov. 19. 12:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de drukkolok, minden lehetséges.

Szedsz már vitamint, folsavat? Folsavat legalább szedjél. Ha nem is lesz belőle baba, babatervezésnél már nem árt elkezdeni betankolni a szervezetnek egy kis folsavat.

Idegörlő ez a várakozás tudom, de próbálj meg pozitívan gondolkodni és mondogasd szépen a "babádnak", hogy fejlődjön szépen.

2014. nov. 19. 13:00
 2/12 anonim ***** válasza:
ott lesz a baba:):)
2014. nov. 19. 13:01
 3/12 A kérdező kommentje:
Szedek vitamint, folsavat és Jodot írt fel a doki! Félek nagyon, mert áprilisban volt egy vetélésén a 9. héten! Köszönöm a biztató szavakat! Ha van még valakinek hasonló esEte írjon! Beszélek Én a bébihez, hogy tessék holnap megmutatkozni! Remélem szófogadó lesz!
2014. nov. 19. 13:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is ott lesz a baba. ird meg majd. drukkolok
2014. nov. 19. 13:07
 5/12 anonim ***** válasza:

A barátainknal ugyanígy volt,aztan nagyon nehezen megkerült az a szivhang!

A rokonomnál meg sajnos nem ..

Drukkolok,hogy holnap jo híreket kapj, bar nekem 6hetesen mar mindegyiknél volt.

2014. nov. 19. 13:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Tuti. Nekem is az első uh-on csak petezsák látszott. Azt mondta a doki épphogy látszik valami 5 hetes/a mensi alapján számolva 6 hetesnek kellett volna lennie/. 9 nap múlva újra csinált uh-t, akkor már 2 babát látott:)
2014. nov. 19. 14:10
 7/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Megjottem a dokitól! Van szivhang és egy 14 mm es embrió! :)

7 hetes 5 naposnak saccoljak! Boldog vagyok, bízok hogy minden jó lesz!Köszönöm a biztatást!

2014. nov. 20. 17:14
 8/12 anonim ***** válasza:
gratula akkor , jo nektek , mi is varjuk mar legyen babank de csak jovobe tervezzuk , annal hamarabb nemjohet a munka miatt megkell legyen az evem! meg irhatsz aztan majd
2014. nov. 20. 19:10
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Majd írok a fejleményekről! Remélem csak jó híreim lesznek!
2014. nov. 20. 21:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Gondoltam jelentkezem!Már 14 hetesek vagyunk! 12 hetes genetikai Uhn minden oké!
2015. jan. 5. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!