Szerintetek lesz még belőle baba?
Szeptember 18 volt utolsó menstruációm! A férjem október 7-12 között voltunk együtt, mert most kint kellett melózni! Október 24 volt nagyon halvány tesztem, aztán 3 napra rá erősödött! S mensi ciklusom 30-35 napos volt!
November 6 voltam dokinál aki csak egy üres ép petezsákot látott 9 mm! 2 hét múlva kell visszamenni vagyis holnap! Mire számítsak? Szerintetek lesz ott baba? Nagyon várjuk!
Nem tudom, de drukkolok, minden lehetséges.
Szedsz már vitamint, folsavat? Folsavat legalább szedjél. Ha nem is lesz belőle baba, babatervezésnél már nem árt elkezdeni betankolni a szervezetnek egy kis folsavat.
Idegörlő ez a várakozás tudom, de próbálj meg pozitívan gondolkodni és mondogasd szépen a "babádnak", hogy fejlődjön szépen.
A barátainknal ugyanígy volt,aztan nagyon nehezen megkerült az a szivhang!
A rokonomnál meg sajnos nem ..
Drukkolok,hogy holnap jo híreket kapj, bar nekem 6hetesen mar mindegyiknél volt.
Sziasztok! Megjottem a dokitól! Van szivhang és egy 14 mm es embrió! :)
7 hetes 5 naposnak saccoljak! Boldog vagyok, bízok hogy minden jó lesz!Köszönöm a biztatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!