Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha veszek barátcserje kapszulá...

Ha veszek barátcserje kapszulát, ihatom tovább a cickafark-, palástfű teát is napi 1-2 csészével?

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 08:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, ezeket lehet együtt szedni. Én is úgy tettem.

29h km

2010. jan. 29. 10:29
 2/2 A kérdező kommentje:

Ok., én is megvettem ma délután, este el is kezdem szedni. Kíváncsi vagyok. A cickafarkról és a palástfűről csak jó tapasztalatom van, rendezte a ciklusomat, de lehet, hogy egy kicsi progeszteronhiányom van még, bár határértéken belül volt.

Mindketten egészségesek vagyunk, mégis várunk 2 éve. A doki inszeminációt javasolt, bár tényleg minden rendben, de nem hiszem, hogy az esetünkben biztosan ez a legjobb megoldás, nem akarok a closty-val beleavatkozni a szervezetem működésébe, hiszen anélkül is van peteérésem, a görbém szép, szóval egyelőre -anyagi okok miatt is- halasztunk, és alternatív gyógymódokat, vagy inkább rásegítést keresünk. Remélem, beválik.

Neked segített?

2010. jan. 29. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!