Mi van abban az esetben ha ovuláltam 14-én és még nem jött meg, nincs semmi mensi érzésem csak a mellem van megduzzadva és fáj nagyon?
Mindennél jobban szeretnék már kisbabaát már rajta vagyunk az ügyön, ez a 7. hónapunk, sajnos eddig nem sikerült:-(
Ha csinálok tesztet mindenképpen megírom!
Neked kedves utolsó van már gyerkőcöd?Vagy Te is most akarsz?
Igen, van már egy két éves kislányunk. Mi már kistesót szeretnénk, de nagyon. Már fél éve próbálkozunk és még mindig semmi. Ebben a hónapban clostyt is szedtem, úgyhogy én is nagyon reménykedek. :)
Drukk neked is, meg nekem is. :)
Szióka!
Már nem volt rá lehetőségem, mert mire hazaértem megjött:-(nem értem miért nem sikerült most sem:-(
Te mire kaptad a Clostyt?
Ó de sajnálom. :( Fel a fejjel, hamarosan jönnie kell annak a babának!
Clostyt azért kaptam, mert nagyon későn volt mindig a peteérésem, ha volt egyáltalán... Ebben a hónapban úgy tűnik, hogy volt, legalábbis az UH ezt mutatta. Most elkezdtem hőmérőzni is, úgyhogy remélem az is kiderül, hogy meg is repedt-e a tüsző. Meglátjuk.
Drukkolok Neked és sikeres babásodást kívánok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!