IR és második baba gyógyszer nélkül?
Én már rég terhes voltam az első lányunkkal, amikor közölte a dokim, hogy IR-s vagyok és hogy erre milyen kezelést kaptam anno?! Mondtam neki, hogy semmilyent, mert nem tudtam róla. A lányunk 2. próbálkozásra összejött, tehát ő baromi nagy szerencse kérdése volt.
A második lányunknál már úgy indultam neki a teherebe esésnek, hogy kértem mindenhová beutalót kivizsgálásokhoz. Közben pedig próbálkoztunk a férjemmel.
Mire meglett minden eredmény, addigra közölte az orvos, hogy terhes vagyok .. :)
A második lányunk 4. hónapra jött össze.
Egyébként kiértékelték a 2. gyerek előtt készült vizsgálataimat és rengeteg ellentmondást találtak nálam.
Nem tudták 100%ra azt mondani, hogy IR-s vagyok, de néhány eredmény szerint gyerekeim se lehetnének.
Elég érdekesen működöm. Ráadásul a pajzsmirigyem és a cukorszintem is a világ legtermészetesebb módján működik és ez is igen fura..
Szerencses vagy, hogy mindket lany hamar jott!
Kivancsi vagyok, nekem mennyire restartolt a szervezetem szules utan. Egyebkent a pajzsmirigyemre tiroxint is szedek, de mondjuk ez mar mindig igy lesz.
Szia!
Nagy hercehurca után, mire a férjem úgy döntött, hogy akkor ő írja fel a Meforalt már terhes voltam a lányunkkal, az volt a második próbálkozós hónapunk. A szülés után nem kezdtem el újra szedni a gyógyszert, egy évig minden értékem szuper volt, onnantól totál szétcsúszott újra. Csak jövőre tervezünk tesót, de le akartam írni, hogy jelenleg gyógyszer nélkül 35-40 naposak a ciklusaim (1 évig 28 naposak voltak met nélkül is), és bár túlsúlyom nem igazán van, az inzulinterhelésem is nagyon gáz. :/ Nálunk nem jött be a gyógyszermentes időszak. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!