Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esély a terhességre?

Van esély a terhességre?

Figyelt kérdés
Múlt hónapban 16-án jött meg, pontosan egy hete lefeküdtünk a barátommal, nem védekeztünk, megszakításos módszer volt( kérlek most ezért ne szóljatok le, normális válaszokat szeretnék ), azelőtt 2 hétig nem is voltunk úgy együtt.Tegnap óta nagyon fáj a fejem, a hasam, hányingerem van, fájnak a melleim, még sem jött meg még, pedig már tényleg nagyon rosszul vagyok. Van okom aggódni? A múlt hét gondolom a peteérés után volt már.
2014. nov. 16. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek félidőben van a peteérése. az esély meg van a terhességre (én pl menses után közvetlenül estem teherbe).

a tünetek szerintem koraiak, inkább az idegességtől vannak, vagy attól, hogy meg fog jönni...szerintem nem baba, de vegyél holnap egy tesztet és csináld meg. az majd biztosat "mond". és legközelebb okosabban, ha nem akartok még gyereket :)

2014. nov. 16. 20:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Mielőtt megjönne, mindig ilyen rosszul vagyok.
2014. nov. 16. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
ha mindig ilyen rosszul vagy mielőtt megjön, akkor meg kár ennyit idegeskedni.
2014. nov. 16. 20:57
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2014. nov. 16. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!