Megnéznétek? Teszt

Figyelt kérdés

Hamarabb jött meg és csak 2 napig tartott a szokásos 5 helyett nem volt erős és gondoltam csinálok egy tesztet. Ti láttok rajta halvány 2. csíkot?

Köszi

[link]

2014. nov. 16. 17:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Koszonom de meg tesztelnem kell mert 3 napig vereztem ma mar szinte semmi de a masodik nap eleg eros volt.. A hasam is faj es nagyon szurt a jobb oldalam...Nemvart elott 5 nappal..:(
2014. nov. 16. 19:13
 12/24 anonim ***** válasza:

En is 2 csikot latok es ilyet meg nem lattam, pedig kb 250 teszten vagyok eddig tul.

Kedves utolso es 3. Es 7. Het hozott sokat es erosen vereztem de a babaval minden rendben volt. Ugy robbantottak ki a pocakbol a terhesseg vegen 😊

2014. nov. 16. 20:31
 13/24 anonim ***** válasza:

Kedves utolso nagyon koszonom a valaszod!!! Annyira izgulok mi lehet, foleg, hogy a hasam is szurt nagyon..

Tudtak mi a baj vagy csak a hormonok miatt volt?

Koszonom megegyszer:))

2014. nov. 16. 21:03
 14/24 anonim ***** válasza:
És nektek ezek a halvány csíkok időn belül lettek, vagy később? És ha a 28. napon negatív, attól még ha nem jön meg és később tesztelek, akkor még lehet pozitív? Lehet még annyira kevés a HCG, hogy nem mutatja ki a teszt? Volt már ilyen valakinek?
2014. nov. 17. 09:27
 15/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom miert. Voltam uh-n 5 es 7 hetesen is a verzes miatt de ott es a vervetelen sem talaltak semmit. Teszteltel azota?

Kedves Kerdezo Te teszteltel? Ez a 2 halvany csik meg mindig nem ertheto nekem, Jo lenne tudni AZ eredmenyt 😊

2014. nov. 17. 15:59
 16/24 anonim ***** válasza:

Kedves utolso! Nagyon koszonom a valaszod! Nem teszteltem inkabb megyek a dokihoz szerdan az a biztos!

Ezt a kis idot mar kibirom. Teljesen jol vagyok mar nem faj a hasam ugye ma kellett volna megjonni de mar el is mult:)

Semmilyen terhes erzesem nincs viszont:((

Kerdezo tesztel azota? Megy a drukk!:)

2014. nov. 17. 17:01
 17/24 A kérdező kommentje:
Én is várok a tesztel mert biztosra akarok menni. De mindenképp megírom majd ha tesztelek. Köszi az érdeklődést! :-)
2014. nov. 17. 20:48
 18/24 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem de nem sokkal lettem okosabb.. Valami nagyon halványka csík mintha lenne de nem tudom. Telefonnal próbáltam fotózni de nem látszódik semmi csak szabad szemmel. Hát nem tudom várok várok..
2014. nov. 19. 12:56
 19/24 A kérdező kommentje:
Lányok ma teszteltem és tuti pozi lett :)
2014. dec. 7. 13:57
 20/24 anonim ***** válasza:
Hurra 😊
2014. dec. 7. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!