Megnéznétek? Teszt
Hamarabb jött meg és csak 2 napig tartott a szokásos 5 helyett nem volt erős és gondoltam csinálok egy tesztet. Ti láttok rajta halvány 2. csíkot?
Köszi
En is 2 csikot latok es ilyet meg nem lattam, pedig kb 250 teszten vagyok eddig tul.
Kedves utolso es 3. Es 7. Het hozott sokat es erosen vereztem de a babaval minden rendben volt. Ugy robbantottak ki a pocakbol a terhesseg vegen 😊
Kedves utolso nagyon koszonom a valaszod!!! Annyira izgulok mi lehet, foleg, hogy a hasam is szurt nagyon..
Tudtak mi a baj vagy csak a hormonok miatt volt?
Koszonom megegyszer:))
Nem tudom miert. Voltam uh-n 5 es 7 hetesen is a verzes miatt de ott es a vervetelen sem talaltak semmit. Teszteltel azota?
Kedves Kerdezo Te teszteltel? Ez a 2 halvany csik meg mindig nem ertheto nekem, Jo lenne tudni AZ eredmenyt 😊
Kedves utolso! Nagyon koszonom a valaszod! Nem teszteltem inkabb megyek a dokihoz szerdan az a biztos!
Ezt a kis idot mar kibirom. Teljesen jol vagyok mar nem faj a hasam ugye ma kellett volna megjonni de mar el is mult:)
Semmilyen terhes erzesem nincs viszont:((
Kerdezo tesztel azota? Megy a drukk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!