Ilyenkor még reménykedhetek?
Figyelt kérdés
A ciklusom rendszeresen. Átlagosan 27 napos (26-29). Ovum a tünetek alapján 13. (14.) napon szokott lenni. A ciklusom 21-22. napjától minden hónapban enyhe rózsaszínes folyást tapasztalok, ami a napok múltával barna színű lesz, majd a mensi napján rendesen megjön, erős piros vérzéssel.
Ebben a hónapban most tartok a 22. ciklusnapon, és ma reggel vettem észre először a "szokásos" rózsaszínes folyást. A melleim feszülnek (mintha erősödne is), és észrevettem, hogy inkább a bal oldalt szurkál a hasam. Néha görcsölgetek is.
Mikor meglátom a rózsaszínes folyást, mindig tudom, hogy ismét egy sikertelen hónap. Most is így gondolom. De azért még egy kicsit reménykedek. Szerintetek?
2014. nov. 14. 19:36
1/2 anonim válasza:
Haaaat, azt tudod, hogy a mensi elotti barnas-rozsaszines, tobb napos folyas alacsony progeszteronszintet feltetelez? Ez pedig akar a teherbeesest is akadalyozza. Csinaltass verkepet, szerintem.
2/2 anonim válasza:
Nekem prolaktin szint volt tul magas akkor volt eros mellfajdalmam es barnazgatas. Erdemes egy verkepet csinaltatni es a progeszteron es a prolaktin is rendbehozhato eleg gyorsan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!