Mit jelent? Uterus űrében 2*2mm-es folyadék tartalmú képlet.
Figyelt kérdés
2014. nov. 14. 13:58
1/6 anonim válasza:
Abba van a kisbabád, csak még nem látszik
2/6 A kérdező kommentje:
Jővő héten kell visszamenjek. Nagyon várom már hogy akkor mit lát.
2014. nov. 14. 14:11
3/6 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.
Úgy menj be az ultrahangra hogy nagyon pisilned kell.mert akkor a húgyhólyag előrenyomja a méhet és sokkal.jobban lehet látni a picikét :)
4/6 A kérdező kommentje:
Ismét voltam uh-on. Teli hólyaggal mentem, de kiküldőtt a mosdóba. Mondván hogy így nem lát semmit. Ugyan azt látta mint a múltkor csak annyi hogy most megszámolta.3 van. Utánna visszamentem a dokihoz annyit mondott ebből bármi lehet. Ugyhogy 1 hét múlva ismét uh.
2014. nov. 22. 06:34
5/6 anonim válasza:
Az előző válaszoló rosszul mondta. Nem téved, hogy teli hólyaggal kell menni, de az hasi UH-ra vonatkozik, hüvelyinél pont az ellenkezője történik, a hólyag eltakarja a méhet.
Nem írtad, pozi a teszted? Mert akkor jó eséllyel terhesség.
6/6 A kérdező kommentje:
mensi napján csináltam de az -
2014. nov. 25. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!