Más is nehezen bírja kivárni azt a pár napot, hetet míg kiderül, hogy menzi, vagy pozitív teszt lesz a végeredmény?
Én is nagyon izgulok ezeken a napokon. A menses napjáig reménykedek de amint beleélem magam a gondolatba, hogy most talán baba - megjön. :(
Most 5 napja késik, de még nem mertem tesztelni, mert ha negatív lesz,az akkora csalódás lesz, hogy nem tudom hogy bírom ki.
Igen nehezen teltek a napok,vánszorgott az idő,mikor arra vártam,hogy végre tesztelhessek.Persze nekem is mindíg nega volt.
Most,hogy már 4 napja először teszteltm pozitívat,azóta minden nap csinálok újabb tesztet,annyira jó nézni a két csíkot:))
Most bepótolom a sok nega tesztet:)
Gratula!!! Mindenkinek pozitív tesztet és sok türelmet kívánok!
Nálam annyival bolnyolultabb a helyzet, hogy még szoptatok, menzi még sehol, de rajta vagyunk a kistesón. Ritkábban szoptatok, hogy legyen vmi. 2 napja fáj a hasam, úgy ahogy menzi előtt szokott, de eddig semmi.
Úgyhogy lehet, hogy 2x csalódok majd. Ha megjön, jó is és rossz is egyben, ha nem, attól még nem biztos, hogy terhes vagyok :(
Lányomnál ráéreztünk, mert előtte mind a ketten mondtunk, hogy most baba lesz, össze is jött, és most is mondtuk mind a ketten. Úgyhogy mi csak reménykedünk.
Utolsó vagyok,köszönöm a gratulációt!
Én is szorítok ám neked,kívánom,hogy minél hamarabb újra anyuka legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!