Szerintetek ez mire utalhat?
amikor utoljára voltam(szintén azt hittem terhes vagyok) pár hónappal ezelőtt,nem is érdekelte h ottvagyok :D gyorsan letudta az egészet,csinált egy ultrahangot aztán elzavart haza h ez hormon probléma.De azt is úgy kellett kiszedni belőle harapófogóval.-.-"
barátnőm ajánlotta a premenst,gyébként azt se tudnám h létezik rá természetes "gyógyszer"...
Most megint reménykedtem a babában,de megint csak furcsaságok történnek.. :( ezért tegnap bejelentkeztem,de okot nem kérdeztek.de ha paraszt lesz tuti leosztom mostmár!!!amugy sztks orvos.....:)
Szia Utolsó!
Köszi az infót,kedden kiderül merre tovább.
Most néztem a tervezett babát minden nappal tolja az ovum napját,mert még mindig nem jött meg.tehát most úgy néz ki,hogy pont az ovu napján voltunk együtt,meg utána is.Úgyh simán lehetne baba.De ha tolódással számolok,akkor igazából nem csoda h nem mutatta ki a teszt,mert mostanában kellene kimutatnia.és mivel rendszertelen a ciklusom,így nem is biztos h késik :D tegnap meg tegnapelőtt már volt egy kis "fájdalmam" odalent,a cicim még mindig puha és baromi jóó (;P) viszont a bimbóim kezdenek érzékenyek lenni.de még mindig nincs tünete a mensinek.semmim nem fáj. rettentő kíváncsi vagyok már :) kedden jelentem majd h mivolt,ha addig nem történik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!