Closty szedtem, dupla peteérésem volt. Lehetséges, hogy két egymást követő napon történt az ovuláció?
Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 09:49
1/8 anonim válasza:
Szerintem az simán lehetséges! Majd írd meg sikerült-e, drukkolok!
2/8 anonim válasza:
Igen,mult honapban nekem is igy volt.11.napon több domináns tuszom volt(17mm korul) és a 15.napon már látott sárga testet az orvos (tehat volt ovum),de még maradt 1-2 ami nem repedt meg.Azokban a napokban nagyon fajt a hasam,aztan a 17.nap utan mult el.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:-)
Második:Lehet már tudni,hogy sikeres volt e a múlt hónap?
2014. nov. 8. 12:30
4/8 A kérdező kommentje:
Hétfő reggel látott a doki 16 és 17mmes tüszőket.Ajánlotta,hogy csütörtöktől akciózzunk nagyon.De csak szerda hajnalban,illetve péntek este tudtunk együtt lenni.Az első határozott szúrás csütörtökön este éreztem,a másikat péntek délelött.Az ovuteszt csütörtökön negatív volt,és pénteken is.Elötte nem volt alkalmam tesztelni,így nem tudom mikor lehetett pozitív.A hasam eléggé fájt,és a hőm is magasabb volt 2 napig.Mára(szombat)el is múltak ezek a tünetek.Esélyes lehet a siker?
2014. nov. 8. 12:41
5/8 A kérdező kommentje:
Még annyi,hogy a 17.napon vagyok,30 napos a ciklusom.Köszönöm a válaszokat.
2014. nov. 8. 12:49
6/8 anonim válasza:
A múlt hónap nem sikerült.
Most is szedtem,ma vagyok a 16.napon 29napos ciklusok mellett.
Majd kiderül,bar egyre kevésbé vagyok bizakodó ...
Drukkolok neked,írj majd a későbbiekben!
7/8 A kérdező kommentje:
Én se nagyon merek bízni benne,mert úgy olvastam nagyrészt hogy az első Closty hónap ritkán sikerül,meg hát az időzítés sem volt túl pontos :-(
2014. nov. 9. 19:49
8/8 A kérdező kommentje:
Jó lenne a sok csalódott hónap után egy" kis" meglepetés.22.ére nem várom.Neked is megy a drukkdrukk!!
2014. nov. 9. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!