Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A fogyókura befolyásolhatja a...

A fogyókura befolyásolhatja a peteérést?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

szinte biztos vagyok benne. tulajdonképpen logikus is: ha a szervezet nem kap elég táplálékot, akkor a létfenntartás lesz az elsődleges cél, ezért nincs peteérés, mert az a szervezet, amelyik magának is kevés energiát vesz fel, nem tudna kihordani egy másik életet.

ha terveid vannak-mármint baba-nem javaslom a fogyókúrát

2010. jan. 27. 14:54
 2/7 A kérdező kommentje:
nem egy egetrengetö fogyókuráról van szó,csak valamivel kevesebbet eszem mint elötte.
2010. jan. 27. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ha nem viszed túlzásba, akkor szerintem nem lesz gond belőle. csak ilyenkor nehéz megtalálni a határt
2010. jan. 27. 14:59
 4/7 A kérdező kommentje:
rendesen eszem,föleg zöldséget és gyümölcsöt,csak a nehéz és kalóriadús kajákat kerülöm.
2010. jan. 27. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:

szerintem csak akkor, ha drasztikus.

gondolj az afrikai nőkre, alultápláltak, mégis mindegyik sorra szüli a babákat.

a szervezetnek (nem mindegyiknek, de a legtöbbnek) kevés is elég, hogy jól működjön.

2010. jan. 27. 15:10
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi.
2010. jan. 27. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem drasztikus, szerintem sem. Sőt lehet, hogy az egészségesebb táplálkozás segít is.(Bár nem vagyok orvos, de nekem ez a logikus)
2010. jan. 27. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!