Hétfőre (nem) vártam, szerdán erős pozi teszt, most meg pirosas-barnás folyás?
Pisilés után a WC-papíron piros-barna folyás látszik. A vizeletem normális.
Kedd óta "meg akar jönni" érzés, tegnap egész napos hányinger, ma csak délután jelentkezett hányinger. Az émelygés mellé ma szédülés is társult.
Volt valakinek ilyen? Ugye nincs baj a babával?
Orvoshoz holnap tudok menni.
A melleimen olyan erek lettek,melyeket qoha nem láttam. A bimbó az udvarral és a csiklóm barna,mint egy néger
És hányingerem van. Görcseim nincsenek. Ami jön belőlem az sem darabos,hanem folyásszerü barnás váladék,és egyre kevesebb. Akkor mehetek haza,ha a vérzés abbamarad,és 3 napig nem jön vissza. Tehát,legjobb esetben kedd-szerda körül otthon vagyok. Tavaly decemberben egy kolléganőm ugyanígy volt. Neki augusztusban gyönyörű kisfia született.
Csak egy öregasszony volt a szobatársam és nem tetszett neki a férfilátogató
Már csak egy kis barnás valami van. És örömmel jelentem,hogy vasárnap hányni kezdtem
Tegnap a vérvizsgálat alapján azt mondták,hogy ÉL!!!!
Kapok magzatvédőt reggel és este,nospát reggel,délben és este,meg vaqgpárnap óta B6 vitamin is 2szer. Meg hozatnom kellett be terhesvitamint. GRAVIDA-t hozott Anyukám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!