A méhNYAK állapota, milyen a menzesz előtt? Bőv. Lent
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy puhább, vagy keményebb? és hol helyezkedik el?
lehet e következtetni ha valaki babás, akkor milyen?
2014. nov. 5. 13:25
1/5 anonim válasza:
Ha mensi lesz ált. könnyen elérhető, puha és nyitott. Ha baba van ált. nehezen elérhető, kemény és zárt.
2/5 A kérdező kommentje:
kérdés: ha nekem most tök puha viszont totál fent van- és ma kellett volna megjönnie -akkor ez most mi?
2014. nov. 5. 13:34
3/5 anonim válasza:
nehéz ezt megmondani, de inkább a keménysége mérvadó, nem a helyzete. én csak egy ciklusban néztem, mensi előtt puha volt, a magasságát meg nem nagyon tudtam megállapítani, olyan relatív
4/5 anonim válasza:
Ha most nézted először akkor nem mérvadó,mert ki kell tapasztalni mi a kemèny/puha,zárt/nyitott stb.
Nekem fent volt,zárva és nem volt kemény ;) 22 hetesek vagyunk.
5/5 A kérdező kommentje:
nekem menzesznél általában lejjebb van és kőkemény....ezért nem tudom most lehet hogy baba lenne...teszt nega lett..
2014. nov. 5. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!