Angelika balazsova kérdése:
Mert van az hogy feher fojasom van a menstruaciom pedig meg nem jott meg?
Figyelt kérdés
Baj e za kerlek irjatok minel hamarabb mert felek2014. nov. 1. 10:53
1/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Egyáltalán nem menstruálsz még? Egyébként ha nem túl sok, illetve ha nincs kellemetlen szaga, akkor teljesen normális a színtelen folyás. Ha még sosem menstruáltál, akkor lassan készülhetsz rá, a legtöbb lánynak úgy indul, h először színtelen-szagtalan pár hónapig, aztán egyszer csak színes lesz. :)
2/9 A kérdező kommentje:
Mar 22 el vagyok mar 13 eves korom ota van menstruaciom
2014. nov. 1. 11:52
3/9 anonim válasza:
22 éves vagy és nem tudsz helyesen írni?
4/9 anonim válasza:
Ha annyira félsz, miért nem mész orvoshoz???
5/9 A kérdező kommentje:
Csak jovo hetre adott termint azert nem tudok helyesen irni mert nem jo a tabletom
2014. nov. 1. 12:16
7/9 anonim válasza:
A folyást azért le lehetne írni helyesen! Nagyon gáz 22 évesen ilyen analfabétának lenni. :D
Késik már egyébként? Ha késik a menzeszed, mióta késik? Az még nem jutott eszedbe, hogy esetleg terhességi tesztet csinálj?
8/9 A kérdező kommentje:
Mar csinaltam es nem mutatott ki semmit csak komojan nagyon halvany sikot nem tudom mit csinaljak es meg nem keset ha kesett is egy max 2 napot kesettnde fel fazas miatt nem tudom erre monyak a türelem rozsat teremt de nem tudom oszinten szerintem ha terhes lennek akkor szerintem ki kellene mutatnia rendesen
2014. nov. 3. 12:12
9/9 anonim válasza:
Jézusom, te ritka tudatlan ember vagy. Ennyire nem tudsz írni? Elkapott a hányinger amíg olvastalak. Nem gondolod, hogy először írni kellene megtanulni, aztán szétrakni a lábadat. Köpedelem, mondhatom. És ezt nem foghatod a tabletra. Alapvető szavakat nem tudsz értelmesen leírni!
Most volt második csík vagy nem? Ha volt, még ha halvány is, akkor terhes vagy! De hiába írom buta vagy mint a föld. Maréknyi eszed sincs. Ne szaporodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!