Miből lesz a cserebogár? :D
Gondolom, azzal te is tisztában vagy, hogy egy héttel korábbi peteérésből soha nem foganhat baba, mert a petesejt 24, (max 36-48 óráig) életképes.
Akkor foganhatott ebben az esetben babátok, ha nem sokkal a szeretkezés előtt, vagy max pár nappal utána volt esetleg egy spontán peteérésed, amiről nem tudsz.
Ha babát szeretnétek, és csak a naptárra hagyatkozhatsz, mert nem veszed észre magadon a peteérés jeleit, akkor szerintem érdemes lenne ovulációs tesztet használnod.
(Aukciós oldalakon nagyobb tételben töredék áron beszerezehetők a drogériákhoz képest)
Utolsó,már ne is haragudj,de szerintem nem sértettelek meg semmivel,tehát légyszíves keress magadnak mást,akit oltogathatsz!Kösz
Előtte szóló: ez jó ötlet,és többnyire megbízhatóak?Mondjuk én nem akartam ennyire rágörcsölni,spontán szerettem volna.ez az első próba volt,még át kell,hogy álljon az agyam erre :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!