Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Spermás kéztől terhes lehetek?

Spermás kéztől terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Ha a párom a hasamra élvezett, majd azt szétkenve a spermás kezemmel magamba nyúltam, attól lehetek terhes?
2008. aug. 13. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kis esélyű, de ha volt akezeden sperma , és apeteérésed a napokban van akkor simán lehetsz.

Általában aki nem akar terhes lenni ilyenektől is összejön!

2008. aug. 13. 11:16
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Igen, lehetséges.
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehetsz.Egy sperma is elég a babához,nem kell mind a több millió.Legközelebb moss kezet!
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, igazából nem bánnám a dolgot.
2008. aug. 13. 11:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen lehetsz. A nővérem is így lett. A párja még nem akarta a 2. babát de Ő igen. Van a Pharmatex hüvelykrémnek egy adagolója és szépen a fürdőszobában azzal próbálta megtermékenyíteni magát. Nem szép dolog átverni a férfiakat így szerintem, de most már a párja is örül a bébinek. Beszéljétek meg inkább. Bár tudom, egy nő két dologért képes mindent megtenni...

Sok sikert!

2008. aug. 13. 11:32
 6/8 anonim ***** válasza:
69%

utolso valaszolonak:

Hanyszor csinalta ezt meg a novered? Elsore sikerult neki, mar az elso ciklusban?

2008. aug. 13. 12:45
 7/8 anonim ***** válasza:
69%
4. vagyok. Kb. 4-5 ciklus kellett hozzá.
2008. aug. 13. 12:59
 8/8 anonim ***** válasza:
69%
Ertem. Koszi a valaszt. Azt hittem mazlijara elsore osszejott.
2008. aug. 13. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!