Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jósteszt a dpo után 8 nappal...

Jósteszt a dpo után 8 nappal milyen volt?

Figyelt kérdés

nekem első tesztnap, halvány a második csík de jól látható. mikorra kell erős két csík legyen terhesség esetén?

első terhességemnél a 12. napon a hcg teszt már erős pozitiv volt

2014. okt. 31. 07:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a lényeg, hogy erős legyen, hanem, hogy erősödjön. Nekem halványak voltak, de jól láthatók, és árnyalatnyit erősödtek minden nap. A 12. napon a hcg teszt negatív volt, a 13. napon a jósteszten a tesztcsík már csak kicsit volt világosabb a kontrollnál, másnap mára hcg is mutatta. Szerintem nem baj, hogy még nem erős, főleg ilyen korán, ha erősödik a következő napokban, jó jel. De nem mindenkinek mutat igazat, ne vedd biztosra.
2014. okt. 31. 08:30
 2/2 A kérdező kommentje:

akkor neked napról-napra erősödtek egy kicsit?

mert nekem ovukor se szokott olyan erős lenni mint a tesztcsík, csak onnan tudom h 2 vonal van ovukor 2 napig máskor meg full negativ.

köszi a választ és grat a babához :)

2014. okt. 31. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!